ΣΤΙΒΟΣ: Νίκη για Υφαντίδου και Μάντη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων στις Σέρρες

Με τους αθλητές των συνθέτων να ολοκληρώνουν με μια αγκαλιά την προσπάθεια τους έπεσε στις Σέρρες η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων, το βράδυ της Κυριακής 5/6

Οι διοργανωτές (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και οι ανθρωποι που διαχειρίζονται το Δημοτικό Στάδιο Σερρών) απέσπασαν για μια ακόμη φορά τα εύσημα για την άψογη οργάνωση των αγώνων.

Ενα διήμερο (Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου 2016) με έντονη δράση και μέγιστη προσπάθεια από τους μετέχοντες σε άνδρες και γυναίκες. Η Σοφία Υφαντίδου και ο Παναγιώτη Μάντης κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους με 5.957 και 6.937 βαθμούς αντίστοιχα.

Για την Υφαντίδου ο αγώνας αυτός ήταν ένα δυνατό τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ πριν από τη διοργάνωση του Άμστερνταμ είναι πιθανό να πάρει μέρος και σε μίτινγκ συνθέτων στην Τσεχία, με στόχο πάντα το όριο για το Ρίο.

Η Υφαντίδου στη διάρκεια της δεύτερης ημέρας πέτυχε 5,85 μ. στο μήκος, εντυπωσίασε στον ακοντισμό με το 56,52 μ. και έτρεξε τα 800 μ. σε 2.18.43. Δεύτερη με 5.222 β. ήταν η Στέλλα Τζικανούλα και τρίτη η Ολγα Καστανά με 5.082 βαθμούς.

Στους ανδρες ο Παναγιώτης Μάντης ανέκαμψε την δεύτερη ημέρα και επικράτησε τελικά με 6.937 β., αφήνοντας δεύτερο τον Κυριάκο Πηλίδη (6.655) και στην τρίτη τον Παναγιώτη Πητά (6.447). Στους Νέους Ανδρες το χρυσό πήγε στον Μάντη και στις γυναίκες στην Καστανά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

sintheta_telika

sintheta_telika2_Page_1

sintheta_telika2_Page_2

sintheta_telika3

Τις βραβεύσεις στους νικητές έκαναν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού του Δήμου Σερρών κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης.

Εκτενές φωτορεπορτάζ στη σελίδα μας στο facebook σε τρία αλμπουμ με περισσότερες από 1000 φωτογραφίες Αλμπουμ 1, Αλμπουμ2, Αλμπουμ3