ΣΤΙΒΟΣ-TAMBERE U20- Μιχάλης Παυλίδης: «Συγνώμη σε όσους με πίστεψαν και περίμεναν την συμμετοχή μου»!

ΣΤΙΒΟΣ-TAMBERE U20- Μιχάλης Παυλίδης: «Συγνώμη σε όσους με πίστεψαν και περίμεναν την συμμετοχή μου»!

Ο σερραίος  σπρίντερ Μιχάλης Παυλίδης (ΓΣ Σέρρες’93) δεν θα αγωνιστεί αύριο (Παρασκευή 13/7 ώρα 18.30) στα προκριματικά της σκυταλοδρομίας 4χ100 με την Εθνική μας ομάδα, καθώς στο τελευταίο δοκιμαστικό κατοστάρι που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης κρίθηκε ότι “δεν ήταν αρκετά ικανοποιητικό” και τη θέση του στο αγώνισμα πήρε ο Χρήστος Παπαδόπουλος που θα ξεκινήσει τον αγώνα  (2ος Βαγγέλης Καϊκης, 3ος Σωτήρης Κομιανός και 4ος Σωτήρης Γκαραγκάνης)

 Υπό έντονη συναισθηματική φόρτιση ο σερραίος αθλητής ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook

Δε συνηθίζω να εκφράζω δημόσια τις σκέψεις μου και όσα ζω. Όμως, αυτή τη φορά ένιωσα την ανάγκη. Αυτό το ποστ είναι για όλους εκείνους που θέλησαν να με δουν αύριο να αγωνίζομαι 1ος στην 4χ100μ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Για το καλό της ομάδας αποφασίσθηκε, σήμερα, πως πρέπει να παραμείνω ο 5ος στην ομάδα, δηλαδή αναπληρωματικός. Ακόμη κι αν δεν το αποφάσισα ο ίδιος, δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη σε κάποιον άλλο παρά μόνο σε εμένα! Συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν και περίμεναν την συμμετοχή μου. Το γεγονός αυτό πέρα από την προσωρινή στεναχώρια, μου δίνει ένα μεγάλο κίνητρο να συνεχίσω με περισσότερο ζήλο αυτό που επέλεξα!

Καλή τύχη στην ομάδα μας!