Στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης σε αγώνα νοκ-άουτ

Στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης σε αγώνα νοκ-άουτ

Γιαννιτσα-Πανσερραϊκός-SAM_4338Πρεμιέρα σήμερα για τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό στην 1η αγωνιστική της 1ης Φάσης Κυπέλλου… Γ’Εθνικής, στις 3:30μμ, στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης κόντρα στον τοπικό Ορφέα, σε αγώνα νοκ-άουτ (ο χαμένος αποκλείεται).

Ένα Κύπελλο Ερασιτεχνών που ξεκίνησε πέρυσι και στο οποίο συμμετέχουν μονο ομάδες της Γ’ Εθνικής, χωρίς καμία ωφέλεια ή αντίκτυπο για τις αγωνιζόμενες ομάδες.

Ωστόσο, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους απέναντι σε μια γνώριμη κι έμπειρη της κατηγορίας ομάδα να δουν τις δυνάμεις τους και να δοκιμάσουν νέα πράγματα ή οδηγίες των προπονήσεων. Άλλωστε ο κόσμος της ομάδας που θα βρεθεί και στην Ελευθερούπολη δεν έχει υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες για τη σημερινή αναμέτρηση και θα αρκεστεί να απολαύσει το θέαμα ενισχύοντας την προσπάθεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Βασιλακάκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με την σημερινή αποστολή της ομάδας να πλαισιώνουν οι: Μπίμπης, Παλιούρας, Βοσκόπουλος, Γαλακτερός, Γκόγκας, Κασμερίδης, Ασλανίδης, Καψάλης, Τάντιτς, Μπονέρης, Περπερίδης, Σιάκκας, Κώστας Τριανταφύλλου, Δαμιανός Τριανταφύλλου, Τσιμίκας, Γαϊδαρτζής καθώς κι οι Ασλανίδης και Γιόβτσεφ που επιστρέφουν στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Δραγάτης της ΕΠΣ Χαλκιδικής θα είναι ο διαιτητής που ορίσθηκε να διευθύνει το νοκ-άουτ εκτός έδρας ματς κυπέλλου του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ κόντρα στον Ορφέα Ελευθερούπολης, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στις 3:30μμ. Βοηθούς θα έχει τους Θανάση Μαλανδρή και Γιώργο Χριστάκογλου επίσης της ΕΠΣ Χαλκιδικής, ενώ παρατηρητής του ματς θα είναι ο Γιάννης Στρατούδης από τον Έβρο.

πηγη: panserraikara.gr