Στο μπλόκο των αγροτών στον Προμαχώνα ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης

Στο μπλόκο των αγροτών στον Προμαχώνα ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης

Στο πλευρό των διαμαρτυρόμενων αγροτών και κτηνοτρόφων  που βρίσκονται  στον Προμαχώνα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20-01-2016 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών. Ο Γιάννης Μωυσιάδης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των δύο παραγωγικών τάξεων και συζήτησε μαζί τους για τα μείζονα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

«Είναι σαφές πως οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι  βρίσκονται σε δυσμενέστατη θέση. Το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση έρχεται να επιφέρει ένα ισχυρότατο πλήγμα στους δύο κλάδους που ούτως ή άλλως δοκιμάζονται σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και παλεύουν καθημερινά για μια αξιοπρεπή διαβίωση. Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων του νομού μας , οι οποίοι εδώ και μέρες κινητοποιούνται με ειρηνικό τρόπο , μαχόμενοι κατά των σκληρών μέτρων που προωθούνται από τους έχοντες την εξουσία. Καλούμε την κυβέρνηση να ακούσει την κραυγή απόγνωσής τους και να πάρει πίσω τα μέτρα που οδηγούν στον αφανισμό τους» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών.

αγροτες-Προμαχώνας-αντιπεριφερειάρχης-Σερρών_-1 000Ο Γιάννης Μωυσιάδης κατά την επίσκεψή του στο μπλόκο του Προμαχώνα συνοδευόταν από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Σερρών Αθανάσιο Μασλαρινό και Παναγιώτη Σπυρόπουλο, οι οποίοι επίσης δήλωσαν πως βρίσκονται στο πλευρό των αγροτών και τους συμπαραστέκονται σ’ αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνουν.