Στο μπλόκο των Κερδυλλίων ο πρόεδρος του επιμελητήριου Σερρών Χρήστος Μέγκλας

Στο μπλόκο των Κερδυλλίων ο πρόεδρος του επιμελητήριου Σερρών Χρήστος  Μέγκλας

Τους αγρότες στο μπλόκο των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό  επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου (23/01/2016) ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Σερρών ο κ.Μέγκλας  απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στην εκδήλωση και εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στον αγώνα για τα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Συνομίλησε μαζί τους, άκουσε για μιαν ακόμη φορά τους προβληματισμούς τους για τα αδιέξοδα στα οποία έχει οδηγηθεί ο αγροτικός κόσμος της χώρας, τα φλέγοντα προβλήματα και τα αιτήματά τους  ενώ στο τέλος ευχήθηκε καλή ευόδωση στον αγροτικό αγώνα τους.

Μπλόκο αγρότες-Κερδύλλια_0871Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας απηύθυνε έκκληση στην Πολιτεία να ανοίξει τον δίαυλο επικοινωνίας με τους αγρότες και να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο μαζί τους.

«Εμείς, ως Επιμελητήριο Σερρών  πιστεύουμε σε ένα οργανωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης της Πρωτογενούς Παραγωγής και του Αγροτικού Τομέα. Η επιβολή φόρων όχι μόνο δεν είναι λύση αλλά οδηγεί και σε περεταίρω αύξηση της ανεργίας», κατέληξε ο κ.Μέγκλας.