Στο νέο Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη η λύση του θέματος των στρατοπέδων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ

Στο νέο Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη η λύση του θέματος των στρατοπέδων

Με το νέο Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη θα συζητήσει η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας για τη λύση του θέματος της συμφωνίας για τα στρατόπεδα της πόλης των Σερρών. Αυτό είναι το συμπέρασμα της συνάντησης που είχε ο νυν δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης με τον νέο Υφυπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Στεφανή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη:

Με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Στεφανή Αλκιβιάδη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το θέμα των στρατοπέδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Στεφανής Αλκιβιάδης διετέλεσε αρχηγός του Γ.Ε.Σ. και είναι γνώστης του θέματος των στρατοπέδων.

Ο κ. Αγγελίδης υπενθύμισε και ενημέρωσε τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας για το όλο θέμα της συμφωνίας των στρατοπέδων του Δήμου Σερρών με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο είναι έτοιμο προς ολοκλήρωση και αυτό που χρειάζεται είναι μόνο πολιτική βούληση.

Αν υπάρχει πολιτική βούληση, τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, το θέμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ο Δήμος Σερρών θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τα στρατόπεδα μέσω προγραμμάτων.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Στεφανής Αλκιβιάδης είπε στον Δήμαρχο ότι το θέμα αυτό των στρατοπέδων το βλέπει με καλή διάθεση και θα προσπαθήσει να δοθεί λύση, αφού προηγουμένως ενημερώσει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, συνεργαστεί επίσης με τους τοπικούς Βουλευτές και συζητήσει το θέμα με το νέο Δήμαρχο Σερρών κ. Χρυσάφη Αλέξανδρο.