Στο… Νοσοκομείο Σερρών Μπουφίδου και Παπαϊωάννου

Μπουφίδου ΧρυσάνθηΜε διαφορά μιας ώρας οι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Σερρών  Χρύσα Μπουφίδου με τον συνδυασμό «συμμετέχω» του Μ.Μπόλαρη και ο υποψήφιος αντιεριφερειάρχης Σταύρος Παπαϊωάννου της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας-Δέσποινα Χαραλαμπίδου, θα βρεθούν το πρωϊ της Παρασκευής 2/5 στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Αναλυτικά σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους:
Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 2 Μαΐου στις 9.30 π.μ. η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Χρύσα Μπουφίδου. Συνοδευόμενη από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «συμμετέχω» θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους (ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, διοικητικούς υπαλλήλους). Στη συνέχεια θα μεταβεί στην έδρα του Δήμου Ηράκλειας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα επισκεφτεί το Ροδολίβος , ενώ θα παραστεί και στην τελετή των εγκαινίων της ΙΑ’ Πανελλήνιας Μαθητιάδας στην Πρώτη.

Παπαϊωάννου_Σταύρος_nΤην Παρασκευή 2 Μάη 2014 και ώρα 10,30 το πρωί, κλιμάκιο του Περιφερειακού ψηφοδελτίου της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Σταύρο Παπαιωάννου, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και μέλη της επιτροπής στήριζης του ψηφοδελτίου θα επισκεφθούν το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σερρών. Θα συναντηθούν με τους εργαζόμενους – γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και διοικητικούς υπαλλήλους – για να συζητήσουν μαζί τους τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του συνδυασμού της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας, για την δωρεάν δημόσια υγεία και την ορθή οργάνωση και λειτουργία του Νοσοκομείου.

το απόγευμα κλιμάκιο της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας θα επισκεφθεί την Τριάδα, το Ζευγολατιό και τον Χείμαρρο για να συζητήσουν με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής τους και τις προτάσεις για την επίλυση τους.