Στο πλευρό 16χρονου τερματοφύλακα της Αναγέννησης Πετριτσίου, Γλύκος, Γκσπούρνινγκ και Γιακουμής

Στο πλευρό 16χρονου τερματοφύλακα της Αναγέννησης Πετριτσίου,  Γλύκος, Γκσπούρνινγκ και Γιακουμής

Κωνσταντινιδης Θεοχάρης-τερματοφύλακας ΠετριτσίουΗ είδηση του σοβαρού τραυματισμού του 16χρονου Θεοχάρη Κωνσταντινίδη, σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος στις Σέρρες σόκαρε όσους την πληροφορήθηκαν. Ο νεαρός τερματοφύλακας διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με κάταγμα στο μέτωπο και θα χειρουργηθεί τις επόμενες μέρες.
Με πρωτοβουλία του προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Μούσιαρη (ο οποίος στο παρελθόν αντιμετώπισε ανάλογο σοβαρό τραυματισμό) τον Χάρη επισκέφθηκαν οι Παναγιώτης Γλύκος, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ και Αστέριος Γιακουμής, χαρίζοντας του ευχές και δώρα ενόψει της χειρουργικής επέμβασης.
Ο μικρός “πορτιέρο” μάλιστα τους αφηγήθηκε με ψυχραιμία το περιστατικό, για το πως ο προπονητής του ανακοίνωσε ότι εκείνος θα ήταν ο βασικός τερματοφύλακας – για πρώτη φορά στη σεζόν – της Αναγέννησης Πετριτσίου στον αγώνα που θα έκρινε την άνοδο από τη Β’ στην Α’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Ο Χάρης ήταν ανίκητος μέχρι να δεχθεί κατά λάθος χτύπημα από αντίπαλο, την ώρα που έπεφτε στα πόδια του να σώσει το γκολ!
Η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και εμψύχωσε τον Χάρη που έδειχνε να αντιμετωπίζει ψύχραιμα -μαζί με την οικογένειά του- την κατάσταση. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τη σειρά της εύχεται περαστικά και γρήγορα όλη αυτή η περιπέτεια να αποτελεί παρελθόν.

Πηγη : metrosport.gr