Στόχος για δεύτερη φορά τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα του πεζοδρόμου της Κ.Καραμανλή -Πιάστηκαν οι δράστες

Στόχος για δεύτερη φορά τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα του πεζοδρόμου της Κ.Καραμανλή  -Πιάστηκαν οι δράστες

Στόχος βανδάλων έπεσαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες (η πρώτη φορά ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα)  τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που στόλισαν μαθητές της πόλης (στο πλαίσιο της δράσης «στολίζω την πόλη μου» του Δήμου Σερρών) κατά μήκος της Κων.Καραμανλή, στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Έκπληκτοι περαστικοί και καταστηματάρχες αντίκρισαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας 28/12, πεσμένα και σπασμένα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Όπως αποδείχτηκε, δράστες ήταν δύο νεαροί, που ενήργησαν υπό την επήρεια μέθης και συνελήφθησαν.

Άμεση ήταν η αποκατάστασή τους από τη δημοτική αρχή Σερρών.

«Η δημοτική αρχή δεν προτίθεται να ασκήσεις ποινικές διώξεις. Καταδικάζουμε το γεγονός και ελπίζουμε να μην βρει άλλους μιμητές» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Εργων Ηλίας Γκότσης, που συνέστησε την προσοχή των νέων στη χρήση αλκοόλ κατά τις νυχτερινές εξόδους τους.

 

One Response to "Στόχος για δεύτερη φορά τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα του πεζοδρόμου της Κ.Καραμανλή -Πιάστηκαν οι δράστες"

  1. Μακρής Μιχαήλ   29 Δεκεμβρίου 2015 at 14:48

    Ντροπή για τους 2 νεαρούς,μπράβο στην δημοτική αρχή που δεν θα ασκήσει ποινικές διώξης,αλλα ντροπή και σε αυτούς που την ιστορική οδό ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ την μετονομάσαν σε Κων. Καραμανλή.