«Στολίζω την πόλη μου» στο Δήμο Σερρών

«Στολίζω την πόλη μου» στο Δήμο Σερρών

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Σερρών, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει σε συνεργασία με τα σχολεία του Δήμου Σερρών να υλοποιεί δράσεις, οργανώνει για 5η συνεχή χρονιά τη δράση με τίτλο «Στολίζω την πόλη μου» ενόψει των εορτών.

Σκοπός μας είναι τα σχολεία του Δήμου μας να συμμετέχουν ενεργά στολίζοντας το δικό τους Χριστουγεννιάτικο Δέντρο για την πόλη τους. Όλοι μαζί και κυρίως μαζί με τα παιδιά μας μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, όλοι μαζί μπορούμε να συμμετέχουμε στη διαμόρφωση του εορταστικού κλίματος.

Θα διατεθούν δωρεάν συνολικά 30 τεμ. Φυσικών Χριστουγεννιάτικων Δέντρων από τον Δήμο Σερρών, τα οποία και θα τοποθετηθούν κατά μήκος του πεζοδρόμου της οδού Κ. Καραμανλή και στην πλατεία ελευθερίας.

Η δράση θα υλοποιηθεί την ημέρα Πέμπτη στις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στον πεζόδρομο της οδού Κ. Καραμανλή και στην πλατεία Ελευθερίας.

Τα δέντρα της πλατείας ελευθερίας θα στολίσουν τα παιδιά του ειδικού σχολείου ενώ παράλληλα θα δημιουργούν χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Η γιορτή θα πλαισιωθεί από μουσική και τραγούδια από τους συμμετέχοντες μαθητές. Στο τέλος της γιορτής θα ακολουθήσει βράβευση του καλύτερου στολισμένου Χριστουγεννιάτικου Δέντρου αλλά και απονομή επαίνων συμμετοχής.