Στον Δήμο Αμφίπολης διερωτούνται « Υπάρχει “ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ” για την τοπική αυτοδιοίκηση;»

νεα δημοτική κίνηση στο Δήμο Αμφίπολης
νεα δημοτική κίνηση στο Δήμο Αμφίπολης

Με ανακοίνωσή τους, την οποία υπογράφουν Δημότες και κάτοικοι του Δ.Αμφίπολης, αναφέρουν ότι συγκροτούν μια νέα δημοτική κίνηση και απευθύνονται σ’ όλους τους δημότες που είναι αποφασισμένοι να συμβάλλουν στην ανάδειξη μιας νέας, δημοκρατικής, ριζοσπαστικής δημοτικής αρχής, χωρίς παραγοντισμούς, ιδιοτέλεια, εκβιασμούς, προβάλλοντας μια άλλη αξία και ηθική, μια άλλη αισθητική για την τοπική αυτοδιοίκηση και τη δημοκρατία.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

 Δημότες και κάτοικοι του Δ.Αμφίπολης πήραμε την πρωτοβουλία να συγκροτήσουμε την δημοτική κίνηση «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ για την τοπική αυτοδιοίκηση» και απευθύνουμε κάλεσμα στους πολίτες του δήμου μας να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια, έτσι ώστε να συνδιαμορφώσουμε μια δημοτική παράταξη και να επεξεργαστούμε από κοινού το πρόγραμμά μας.
 Στόχος μας είναι να αναδείξουμε πως ένας Δήμος με την συμμετοχική λειτουργία των κατοίκων του είναι εφικτός.
 Είναι μια πρόταση για μια Αυτοδιοίκηση με συμμετοχή της κοινωνίας και με επίκεντρο την ίδια την κοινωνία. Μια εναλλακτική πρόταση, απάντηση στις μημονιακές πολιτικές, τις επιταγές της τρόικας και του Καλλικράτη.
 Το κάλεσμά μας απευθύνεται σ’ όλους τους δημότες/-σες που είναι αποφασισμένοι να συμβάλλουν στην ανάδειξη μιας νέας, δημοκρατικής, ριζοσπαστικής δημοτικής αρχής, χωρίς παραγοντισμούς, ιδιοτέλεια, εκβιασμούς, προβάλλοντας μια άλλη αξία και ηθική, μια άλλη αισθητική για την τοπική αυτοδιοίκηση και τη δημοκρατία.
 τηλεφωνα επικοινωνιας
Τσιαπκίνης Μάριος 6972827256
Καπετάνος Γιωργος 6936740773
Γαλιάνου Εύα 6977542184