Στον Πανσερραϊκό «στενεύουν τα περιθώρια», ενώ το χρήμα του Ρωσου επενδυτή δεν έχει φανεί

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους Σερραίους φιλάθλους ότι ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κ. Λάζαρος Θεοδωρίδης αναβάλει το προγραμματισμένο  συμβούλιο  της Δευτέρας 8-7-2013, για την Τετάρτη 10-7-2013 την ίδια ώρα 19.00,  κατόπιν επικοινωνίας με τον υποψήφιο Ρώσο επενδυτή, ο οποίος ζήτησε να παραστεί  και ό ίδιος στην συνεδρίαση του Δ.Σ»

ΠΑΕ ΠανσερραΪκόςΛάζαρος Θεοδωρίδης φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο που έχει να κάνει με την αποδοχή κληρονομιάς (και συγκεκριμένα τις μετοχές της ΠΑΕ Πανσερραϊκός) από τον πατέρα του τον αείμνηστο Π.Θεοδωρίδη.  Όσο δεν γίνεται η αποδοχή, υπάρχει πρόβλημα στην μεταβίβαση των μετοχών όχι μόνο στον Ρώσο επιχειρηματία (ο οποίος επιμένει στην μη ανακοίνωση του ονόματός του), αλλά στον οποιονδήποτε θα θελήσει να μπει μέτοχος στην ΠΑΕ. Την Τετάρτη λοιπόν (σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ)   το απόγευμα θα συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο από το οποίο πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την ομάδα και το μέλλον της. Εκεί θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις παρουσία του Ρώσου επιχειρηματία και θα ζητηθεί από τον Δημήτρη Τροσκόφ μέλος της ΠΑΕ να δώσει εξηγήσεις για τις καθυστερήσεις στο μέτωπο των πληρωμών.

Στην εκπομπή του ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση τοποθετήθηκε για πρώτη φορά εκ μέρους του συνδέσμου φιλάθλων Πανσερραϊκού CHE GUEVARA CLUB για τον Ρώσο επιχειρηματία και τις εξελίξεις, ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Καδής. «Εμείς κρατούμε μια στάση αναμονής με τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην ΠΑΕ. Περιμένουμε το δ.σ και τι κινήσεις του Ρώσου επιχειρηματία τις επόμενες μέρες. Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα ότι και αν γίνει».

Ποιος είναι ο Ρώσος υποψήφιος επενδυτής

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του Ρώσου υποψήφιου επενδυτή είναι Κονσταντίν  Βοστρίκοφ. Ο Ρώσος έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στη ρωσική Βόλγκα Νίζνι Νοβγκόροντ, ενώ  πριν από δύο χρόνια μέλος του συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπάλτικα, εκπροσωπώντας την εταιρεία Kaeler Holding που είχε αναλάβει τη χρηματοδότησή της.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, φέρεται να είναι εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας Asia Balt με έδρα το Καλίνινγκραντ, ενώ από τα τέλη του 2011 εμφανίζεται ως πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Αλταϊνέργκομπανκ.