Στον ΣΥΡΙΖΑ Σερρών τρώγονται με τα ρούχα τους

Στον ΣΥΡΙΖΑ Σερρών τρώγονται με τα ρούχα τους

Τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ Σερρών;;; Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε δημοσιεύματα εσωστρέφειας, καθώς ο ένας υποψήφιος στρέφεται κατά του άλλου, με την προσδοκία να υφαρπάξει ή να διατηρήσει τους σταυρούς που θεωρεί ότι είναι ιδιοκτησία του «πάλαι ποτέ» κόμματος, όταν αυτό … βολόδερνε στο 4-6%!

Να κατανοήσουμε το άγχος τους για την διεκδίκηση της μίας έδρας στο ν.Σερρών, άλλα τόση πια μοιρολατρία που έχουν εγκαταλείψει (πλην ελαχίστων) την μάχη διεκδίκησης της ψήφου από άλλους ευρύτερους πολιτικούς χώρους;

Θυμήθηκαν δε 6 (!) ημέρες πριν τις εκλογές να προβάλλουν το κυβερνητικό έργο στις Σέρρες όταν τις υπόλοιπες 1.458 μέλημά τους ήταν τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ της… Β.Δ. Προβηγκίας (σ.σ. χαριτολογώντας γιατί μεχρι και το χιουμορ θα πρέπει να εξηγούμε για να μην παρεξηγηθούμε και μας απαντήσουν σοβαρά)!

Όταν το «Προοδευτική Συμμαχία» είναι… ψιλά γράμματα

Φτάνουν δε στο σημείο να κατηγορούν και… συνυποψηφίους τους με τον χαρακτηρισμό «δεν είναι δικός μας» (σ.σ. με ότι αυτό σημαίνει γι’αυτούς ή όταν το «Προοδευτική Συμμαχία» του τίτλου που κοσμεί το ψηφοδέλτιο το γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους). Όταν ο «μη δικός τους» προσπαθεί να φέρει σταυρούς που τους έβλεπαν με το …κιάλι!

Υπογραφές …δεοντολογίας

Οι περισσότεροι δε από αυτούς φροντίζουν να δείχνουν πως «τιμούν» την υπογραφή τους που έβαλαν πριν λίγες ημέρες στους κανόνες δεοντολογίας που συμφώνησαν (όχι αυτόνομη προβολή, όχι ατομικά φυλλάδια, κάρτες που θα μοίραζαν οι ίδιοι κ.λ.π. ) βλέπε φωτογραφία αρχής.

Φαίνεται πως κάποιοι ονειρεύονται τις «παλιές καλές ημέρες» του 4-6% που είχαν το κεφάλι τους ήσυχο και τα γραφεία σκοτεινά!