Στόρια – Νέα μόδα για την σκίαση του εσωτερικού σας χώρου

Στόρια – Νέα μόδα για την σκίαση του εσωτερικού σας χώρου

Έχετε βαρεθεί τις κουρτίνες και θεωρείτε ότι πρέπει να κάνετε μία αλλαγή στον χώρο σας; Τα στόρια δεν ανήκουν πλέον στην κατηγορία επαγγελματική σκίαση εσωτερικού χώρου. Η μοντέρνα σχεδίασή τους και το ότι δεν χρειάζονται καμία απολύτως συντήρηση τα έχει αναδείξει ως την πιο εύκολη και κομψή πρόταση για μπαλκονόπορτες και παράθυρα όλου του σπιτιού.

Στόρια οριζόντια ή κάθετα;

Για πολλούς δεν έχει μεγάλη σημασία, ωστόσο δίνει ξεχωριστή προοπτική στον χώρο σας. Αν το σπίτι σας είναι χαμηλοτάβανο οι κάθετες περσίδες θα το κάνουν να φαίνεται πιο ψηλό. Αυτό σημαίνει ότι τα στόρια βοηθούν πολύ στην ανάδειξη του χώρου σας. Αντιθέτως οι οριζόντιες περσίδες δίνουν την αίσθηση ενός χώρου που μεγαλώνει σε πλάτος.

Στόρια Cornaros

Τα στόρια Cornaros αποτελούνται από υφάσματα ανθεκτικά και πολύ σκληρά, ώστε να αντέχουν στον χρόνο, χωρίς να τα επηρεάζει κανενός είδους φθορά. Παράλληλα αποτελούν έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους σκίασης.

Για την τοποθέτησή τους δεν χρειάζονται εργασίες, μπαίνουν σε λίγα μόλις λεπτά από ένα ειδικό συνεργείο στο ύψος του παραθύρου και της μπαλκονόπορτας.

Η εταιρεία Cornaros στην Αθήνα σας παρέχει άμεσο service όποτε χρειαστείτε ώστε να είστε καλυμμένοι από κάθε ζημιά που μπορεί να γίνει. Με χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, τοποθετούμε, αλλάζουμε και επιδιορθώνουμε τα στόρια όλων των τύπων.

Το πλούσιο δειγματολόγιό μας περιλαμβάνει εκτός από πολλά χρώματα και πολλά σχέδια και διαστάσεις για να διαλέξετε. Και οι τιμές μας; Ανταγωνιστικές!

Ένα από τα συστήματα εσωτερικής σκίασης, τα οποία μπορούν να αντικαταστήσουν τα στόρια σε μεγάλους επαγγελματικούς χώρους είναι τα πάνελ. Με ενιαίο ύφασμα παρέχουν ακόμα και πλήρη συσκότιση, ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη σας.

Δείτε περισσότερα για στόρια και εξελιγμένα συστήματα εσωτερικής σκίασης από την εταιρεία Cornaros στην Αθήνα. Πατώντας στο cornaros.gr μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα και βρίσκετε κάθε στοιχείο επικοινωνίας και δουλειές που έχει κάνει το προσωπικό τόσο σε εσωτερικά όσο και σε εξωτερικά συστήματα σκίασης.