Συχνές ερωτήσεις για την λιποαναρρόφηση και την κρυολιπόλυση

Συχνές ερωτήσεις για την λιποαναρρόφηση και την κρυολιπόλυση

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να φαίνεται πιο αδύνατη; Να μην έχει παχάκια και να μην την απασχολεί αν θα φάει ένα παραπάνω γλυκό στις δύσκολες μέρες του μήνα;

Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση και η κρυολιπόλυση στο κέντρο Cryoesthetics  στην Αθήνα είναι δύο από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις που σας απαλλάσσουν από το τοπικό πάχος!

Συχνές ερωτήσεις για τις δύο τεχνικές

Κρυολιπόλυση

Ποια η λειτουργία της μεθόδου;

Το περιττό λίπος σε κάθε σημείο ξεχωριστά μπορεί να ελεγχθεί πλήρως με την ψύξη της περιοχής. Τα κύτταρα αποδομούνται και στην συνέχεια εξαφανίζονται μέσα σε λίγες μέρες, δείχνοντας την σιλουέτα μας νεανική και άκρως ελκυστική.

Πλεονεκτήματα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της επέμβασης είναι το ότι μπορεί να αποτελέσει μία άψογη λύση για αυτούς που δεν θέλουν να αφιερώνουν πολύ χρόνο σε πιθανές επεμβάσεις. Έτσι, χωρίς να εμπλέκεστε σε χρόνο ανάρρωσης και άλλες χρονοβόρες διαδικασίες, μπορείτε να έχετε γρήγορα και με ασφάλεια τα αποτελέσματα που θέλετε.

Λιποαναρρόφηση

Ποια είναι η διαδικασία;

Στην λιποαναρρόφηση, τοποθετούνται μικρές βελόνες στις περιοχές όπου υπάρχει λίπος. Μέσα από αυτές τις βελόνες διοχετεύεται ρεύμα χαμηλής έντασης, το οποίο αλλάζει την μορφολογία των κυττάρων, συσφίγγοντας την επιδερμίδα και εξαφανίζοντας οριστικά το τοπικό λίπος.

Υποβάλλονται και άντρες εκτός από γυναίκες στην λιποαναρρόφηση;

Η επέμβαση έχει να κάνει και με τα δύο φύλα. Η συσσώρευση του λίπους εξάλλου είναι μία διαδικασία που την επιλέγουν ανάλογα με την περιοχή του σώματος και τα δύο φύλα.

Τα αποτελέσματα μετά από κάθε συνεδρία είναι εμφανή!