ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Χρυσό στο ντουέτο – χάλκινο στο ομαδικό για τον Πανσερραϊκό

συγχρονισμένη κολύμβηση-Πανσερραϊκός-ντουέτοΟ ΜΓΣ Πανσερραϊκός συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α΄  που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου στην Αθήνα στις 9-10 Φεβρουαρίου 2013.

Το  τμήμα της συγχρονισμένης κολύμβησης  του ΜΓΣ Πανσερραϊκού πήρε μέρος με δύο ντουέτα και ένα ομαδικό.

Οι αθλήτριές  Τσόλα Αθανασία  και Μανδέλα Σταυρούλα κατέκτησαν  την 1η θέση παίρνοντας το χρυσό στο ντουέτο, ενώ το δεύτερο ντουέτο με τις μικρές αθλήτριες  Δελή Αικατερίνη και Μανδέλα Γαλήνη κατέλαβαν την 8η θέση, ανάμεσα στις 15 συμμετοχές των αγώνων.

Στο ομαδικό  συμμετείχε με πέντε αθλήτριες, Τσόλα Α., Μανδέλα Σ., Δελή Α., Μανδέλα Γ., Δεδούση Δ., οι οποίες κατάφεραν και κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Νωρίτερα, οι αθλήτριες που συμμετείχαν στη διοργάνωση είχαν αγωνιστεί στις Φιγούρες, με τα σωματεία του Πανσερραϊκού, του ΑΝΟ Αργυρούπολης, του ΝΟΒΑ και του Νηρέα Χαλανδρίου να καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Φιγούρες:

  • 1. Τσόλα Αθανασία   Πανσερραϊκός   77.783
  • 2. Μαλκογεώργου Σοφία   ΑΝΟΑ   73.290
  • 3. Δάντη Ιωάννα   ΝΟΒΑ   72.341

Η διοίκηση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός δίνει τα συγχαρητήρια  στην προπονήτρια  Παρτάλη Θεοδώρα και όλη την προπονητική ομάδα για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν, καθώς  και σε όλες τις αθλήτριες του.

Η αθλήτρια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Τσόλα Αθανασία παρέμεινε στην Αθήνα για camp της Εθνικής Ελλάδος που προετοιμάζεται για αγώνες στο εξωτερικό.