Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Εξαιρετικός απολογισμός της Δήμητρα Τσιαντή στο COMEN CUP

Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Εξαιρετικός απολογισμός της Δήμητρα Τσιαντή στο COMEN CUP

Την 4η θέση στον τελικό του Ντουέτου, στο φινάλε του Μεσογειακού Κυπέλλου (COMEN CUP) στη Νετάνια του Ισραήλ κατέλαβαν οι Δήμητρα Τσιαντή και Όλγα Κουργιαντάκη (αναπλ. Γεωργία Βασιλοπούλου).

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες βαθμολογήθηκαν με 77,3333 β. και κατατάχθηκαν 4ες στην COMEN κατάταξη και 8ες στην ΟΠΕΝ. Το χρυσό μετάλλιο στην COMEN κατάταξη πήρε η Ισπανία, το ασημένιο η Γαλλία και το χάλκινο η Ιταλία.

Ασημένιο μετάλλιο και συμμετοχή σε 5 τελικούς

Η Δήμητρα Τσιαντή, έδειξε πως αποτελεί το μέλλον της Εθνικής ομάδας, ακολουθώντας αγωνιστικά τη μεγαλύτερή της Αθανασία Τσόλα (η οποία συμμετείχε για τελευταία φορά στην κατηγορία των Κορασίδων) είχε συμμετοχή στους τελικούς όλων των αγωνισμάτων της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Έτσι η σερραία αθλήτρια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Δήμητρα Τσιαντή, επιστρέφει από το Ισραήλ με ένα ασημένιο μετάλλιο στο Κόμπο, μία 4η θέση (στο Ντουέτο) και δύο 5ες (στο Σόλο και στο Ομαδικό) με την Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων.

Η Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων, κατετάγη στην 4η θέση της βαθμολογίας της COMEN και 6η της ΟΠΕΝ κατάταξης με 523,3937 β. Τρεις πρώτες στην COMEN: Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία. Στην ΟΠΕΝ οι πέντε πρώτες: Ρωσία, Ισπανία, Ουκρανία, Ιταλία, Γαλλία.