Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Τσόλα & Τσιαντή του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων στη Ριέκα

Συγχρονισμένη Κολύμβηση: Τσόλα & Τσιαντή του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με την Εθνική ομάδα στο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων στη Ριέκα

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων που διεξάγεται από τις 22-26 Ιουνίου στη Ριέκα της Κροατίας θα βρίσκονται οι αθλήτριες του ΜΓΣ Πανσερραϊκος Αθανασία Τσόλα  και Δήμητρα Τσιαντή, καθώς συμμετέχουν στην Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων που θα πάρει μέρος στους αγώνες.

Η Αθανασία Τσόλα  θα πάρει μέρος σε τρία αγωνίσματα: στο σόλο, ντουέτο και ομαδικό κόμπο, ενώ η Δήμητρα Τσιαντή σε δύο: Ομαδικό και Κόμπο
Στην αποστολή που αναχώρησε  σήμερα, Δευτέρα (20/6) τα ξημερώματα, για τη Ριέκα (μέσω Ρώμης και Τεργέστης) συμπεριλαμβάνονται οι εξής 12 νεαρές αθλήτριες:

Αθανασία Τσόλα (Σόλο, Ντουέτο, Ομαδικό Κόμπο), Σοφία – Ευαγγελία Μαλκογεώργου (Ντουέτο, Ομαδικό, Κόμπο), Άννα – Μαρία Ταξοπούλου (Ντουέτο, Ομαδικό, Κόμπο), Αναστασία Ταξοπούλου (Ομαδικό, Κόμπο), Βαλεντίνα Φαραντούρη (Ομαδικό, Κόμπο), Ιφιγένεια Δίπλα (Ομαδικό, Κόμπο), Μαρία – Ελένη Αρμάου (Ομαδικό, Κόμπο), Βασιλική Κοφίδη (Ομαδικό, Κόμπο), Όλγα Κουργιαντάκη (Ομαδικό, Κόμπο), Δήμητρα Τσιαντή (Ομαδικό, Κόμπο), Αλεξάνδρα Κουτσούλα (Ομαδικό, Κόμπο), Ειρήνη Καββάλου (Ομαδικό, Κόμπο).

Δήμητα Τσιαντή-συγχρονισμένη-Πανσερραϊκός_nΤην ομάδα συνοδεύουν, η επικεφαλής ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου, η οποία θα παραβρεθεί στους αγώνες και με την ιδιότητά της ως Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης κολύμβησης της LEN, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέσκα, η συνεργάτιδα τεχνικός Δώρα Παρτάλη, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και οι διεθνείς κριτές Ελένη Κουγιά και Μάρω Μαρούγκα. Αρχηγός αποστολής είναι ο Δημήτρης Φαραντούρης.

Η Μαρία Θηβαίου δήλωσε στην τελευταία προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, πριν από την αναχώρηση:

Είναι μια ομάδα αποτελούμενη από πολύ καλές μονάδες που εγγυώνται σπουδαίες εμφανίσεις. Η προετοιμασία μας δεν έγινε κάτω και από τις καλύτερες συνθήκες, καθώς πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Κοσμά με τα γνωστά προβλήματα, με εξαίρεση λίγες ημέρες στα Βοτσαλάκια (κάτι που σήμαινε ότι είχαμε συνεχείς μετακινήσεις και του εξοπλισμού με ό,τι αυτό συνεπάγεται με την ταλαιπωρία). Παράλληλα πέσαμε πάνω στις πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά και τις εξετάσεις των κοριτσιών στα σχολεία. Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι έγινε τελικά καλή δουλειά και θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Όσον αφορά τις επιδιώξεις μας, ποτέ δεν κάνω εκτίμηση και πρόβλεψη για θέσεις, αλλά θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση στο Μπακού. Και φυσικά με απώτερο στόχο το Παγκόσμια πρωτάθλημα που είναι λίγες ημέρες αργότερα”.