Συγχρονισμένη Κολύμβηση-Καζάν 2015: Στην ελίτ των 12 καλύτερων του κόσμου η Αθανασία Τσόλα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με την Εθνική Ομάδα

Συγχρονισμένη Κολύμβηση-Καζάν 2015: Στην ελίτ των 12 καλύτερων του κόσμου η Αθανασία Τσόλα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός με την Εθνική Ομάδα

Την δωδέκατη θέση πήρε τελικά η εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης (στην οποία συμμετέχει και η Αθανασία Τσόλα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός) στον Τελικό του τεχνικού προγράμματος του ομαδικού, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Καζάν, στο πλαίσιο του 16ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου. 

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Μαρία Έλλη Λέλα Αλζιγκούζη-Κομινέα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Ευαγγελία Κουτίδη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αννα Μαρία Ταξοπούλου και Αθανασία Τσόλα (του ΜΓΣ Πανσερραϊκός), βαθμολογήθηκε με 82.3897 (χαμηλότερα από τον προκριματικό που είχε πάρει 83.6782) και κατέλαβε την 12η θέση.

Το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία με 95.7457 βαθμούς, το ασημένιο η Κίνα (94.4605β.) και το χάλκινο η Ιαπωνία (92.4133β.)

Να υπενθυμίσουμε ότι η αθλήτρια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Αθανασία Τσόλα με την Εθνική μας ομάδα έχει περάσει και στους τελικούς του κόμπο (8η θέση στους προκριματικούς), που θα διεξαχθούν το προσεχές Σάββατο (1/8) στις 17.30

Ξανά στο βάθρο ο Γιαννιώτης

Чемпионат мира FINA 2015. Плавание на открытой воде. Мужчины. 10 кмΓια μία ακόμη φορά ο Σπύρος Γιαννιώτης κράτησε ψηλά τα ελληνικά χρώματα, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στο Καζάν.
Ο Έλληνας κολυμβητής πήρε για έβδομη φορά μετάλλιο στη διοργάνωση και πλέον ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας το 2015. Στα δέκα χιλιόμετρα ανοικτής θάλασσας ο Γιαννιώτης ήρθε τρίτος με χρόνο 1.50.00.7.
Πρώτος τερμάτισε ο Αμερικανός Βιλμόφσκι και δεύτερος ο Ολλανδός Βέερτμαν. Με το μετάλλιο αυτό ο Σπύρος Γιαννιώτης είναι σίγουρα, πλέον, στην αγωνιστική λίστα των Αγώνων του Ρίο για πέμπτη φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς.