Συγχρονισμένη κολύμβηση: Μεταγραφή στον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης η Αθανασία Τσόλα από τον Πανσερραϊκό

Συγχρονισμένη κολύμβηση: Μεταγραφή στον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης η Αθανασία Τσόλα από τον Πανσερραϊκό

Στον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Μεταμόρφωσης, πρωταθλητή Ελλάδας στη Συγχρονισμένη κολύμβηση, εντάχθηκε η σερραία αθλήτρια Αθανασία Τσόλα. (λόγω και της φοίτησής της στο Πανεπιστήμιο Αθηνών) και έχει μπει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας για τις υποχρεώσεις της στη σεζόν 2016-17, με πολλές φιλοδοξίες για επανάληψη των μεγάλων διακρίσεων.

Η 18χρονη χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης (στο Ντουέτο) των Νεανίδων (το περασμένο καλοκαίρι στη Ριέκα) και 6η στο Παγκόσμιο του 2016, από τις πλέον ανερχόμενες ταλαντούχες αθλήτριες στην Ελλάδα, εντάσσεται στο δυναμικό των Σκαθαριών με μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό και μετέχει ήδη στην προετοιμασία της ομάδας.

Η τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟΜ και ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου δήλωσε για τη μεταγραφή της Αθανασίας Τσόλα και για τη νέα σεζόν:

 “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την επιλογή της Αθανασίας να έρθει στα “Σκαθάρια”. Πρώτον, γιατί θα αποτελέσει ένα  δυνατό χαρτί στην ενίσχυση της ομάδας μας και, δεύτερον, γιατί η επιλογή αυτή της εξασφαλίζει την καλύτερη προετοιμασία που πρέπει να έχει και για τις απαιτήσεις της Εθνικής ομάδας.

Εκεί όπου έχει πολλά ακάμα να δώσει. Σε προσωπικό επίπεδο, επειδή εχω δουλέψει μαζί της στην Εθνική ομάδα, σε κερδίζει με τη θετική της ενέργεια και επηρεάζει πάντα θετικα όλο τον περίγυρό της.

Εύχομαι αυτή η συνεργασία να αποδώσει τα μέγιστα  σε επιτυχίες αγωνιστικές και ψυχικές!! Οσον αφορά την οικογένεια του ΑΝΟΜ ευχόμαστε ενα  θερμό καλοσώρισμα στην Αθανασία μας.

Όσο για τη ομάδα, εκτιμώ ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και τη νέα σεζόν, θα λειτουργεί ενωμένη σαν οικογένεια και με τα επιτεύγματά της θα φέρει περισσότερα παιδιά στο άθλημα.

Φυσικά, συμβάλλει τα μέγιστα και στην ενδυνάμωση των εθνικών μας συγκροτημάτων όλων των κατηγοριών”.

Οι προπονήτριες της Εθνικής ομάδας η σερραία Δέσποινα Θεοδωρίδου και Ελένη Κουγιά
Οι προπονήτριες της Εθνικής ομάδας η σερραία Δέσποινα Θεοδωρίδου και Ελένη Κουγιά

Η προπονήτρια Δέσποινα Θεοδωρίδου (σερραία στην καταγωγή) λέει από την πλευρά της:

 “Ξεκινήσαμε δυναμικά και με όρεξη. Η ενίσχυση είναι σημαντική στην ΟΠΕΝ με την παρουσία της Αθανασίας, είμαστε πλήρεις. Στόχος είναι να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Είναι πολύ καλό το κλίμα, υπάρχει άψογη συνεργασία, με γερό δέσιμο.

Συστηματική δουλειά γίνεται από την ΟΠΕΝ, σε όλες τις κατηγορίες και στην εκμάθηση. Υφίσταται, βέβαια, πάντα το πρόβλημα με το χώρο στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε άλλη μία διαδρομή. Έχουν αυξηθεί τα παιδιά στην εκμάθηση και είναι απαραίτητο να αυξηθεί ο χώρος. Ευτυχώς υπάρχει κι ο Άγιος Κοσμάς”.