Συγχρονισμένη κολύμβηση: Σε τέσσερεις τελικούς η Τσόλα – Δύο η Τσιαντή στη Rijeka!

Συγχρονισμένη κολύμβηση: Σε τέσσερεις τελικούς η Τσόλα – Δύο η Τσιαντή στη Rijeka!

Πρόκριση σε τέσσερεις τελικούς (ντουέτου, ομαδικού, σόλο και κόμπο) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων που πραγματοποιείται στην Κροατία

Τετραπλή επιτυχία για τη σερραία αθλήτρια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Αθανασία Τσόλα(ντουέτου, ομαδικού, σόλο και κόμπο)   και διπλή της Δήμητρα Τσιαντή (στο κόμπο και ομαδικό) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων που ξεκίνησε την Τετάρτη 22/6 στη Ριεκα της Κροατίας

Στα 12 καλύτερα ντουέτα

Αρχικά πέτυχε την πρόκριση στα 12 καλύτερα ντουέτα  και στο Μεγάλο Τελικό του αγωνίσματος της Συγχρονισμένης Κολύμβησης.

Με τη Σοφία Μαλκογεώργου και αναπληρωματική την Άννα Μαρία Ταξοπούλου, σημείωσαν την 5η καλύτερη επίδοση στα προκριματικά και με 89,2000 βαθμούς κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για το τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25/5 το απόγευμα.

Την πρόκριση επίσης εξασφάλισαν και οι: Ρωσία, Ουκρανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Λευκορωσία, Ελβετία, Ολλανδία, Σλοβακία, Μεγάλη Βρετανία και Τουρκία.

εθνικη-κροατια-2Πρόκριση στο ομαδικό

Στη συνέχεια η Αθανασία Τσόλα συμμετέχοντας στην ελληνική ομάδα, πέτυχε την πρόκριση στις 12 καλύτερες ομάδες και στο Μεγάλο Τελικό του Ομαδικού.

Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης του ομαδικού αποτελούσαν οι: Αθανασία Τσόλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Μαρία Αρμάου, Βασιλική Κοφίδη και Όλγα Κουργιαντάκη πραγματοποίησαν την 5η καλύτερη επίδοση και με 81,3333 τσέκαραν το εισιτήριο για το Μεγάλο Τελικό επίσης το Σάββατο 25/6

Στην ομάδα ως αναπληρωματικές συμμετείχαν οι Δήμητρα Τσιαντή (επίσης του ΜΓΣ Πανσερραϊκός) Βαλεντίνα Φαραντούρη Αλεξάνδρα Κούτσουλα και Ειρήνη Καββάλου

Την πρόκριση επίσης πήραν οι Ρωσία Ουκρανία Ισπανία Ιταλία Γαλλια Λευκορωσία Ελβετία Ολλανδία Μεγάλη Βρετανία Ουγγαρία και Αυστρία

Στον τελικό του σόλο.

Μετά την πρόκριση στο ντουέτο και στο ομαδικό (την Τετάρτη) τρίτωσε της επιτυχίες η σερραία αθλήτρια καθώς την Πέμπτη (23/6) το μεσημέρι η Αθανασία Τσόλα πέτυχε την πρόκριση για το τελικό του σόλο.

Η Σερραία αθλήτρια για να βρεθεί στο τελικό της Κυριακής σημείωσε την 5η καλύτερη επίδοση ανάμεσα στις 21 αθλήτριες που διαγωνιζόταν στα προκριματικά.

Στο τελικό της Κυριακής (26/6) πήγαν οι αθλήτριες από: Ρωσία, Ουκρανία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία, Λευκορωσία, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία, ΛΙιχτενστάιν, Τουρκία και Ολλανδία.

5η θέση και στο Combo!

Λίγες ώρες αργότερα την πρόκριση στον Τελικό της Κυριακής στο Combo εξασφάλισε η Εθνική ομάδα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης η ελληνική ομάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα αποτελούμενη από τις Αθανασία Τσόλα Δήμητρα Τσιαντή Σοφία Μαλκογεώργου Άννα Μαρία Ταξοπούλου Αναστασία Ταξοπούλου Βαλεντίνα Φαραντούρη Αλεξάνδρα Κούτσουλα Ιφιγένια Δίπλα Μαρία Αρμάου Βασιλική Κοφίδη και Όλγα Κουργιαντάκη κατέλαβε την 5η θέση ανάμεσα σε 13 ομάδες με 83,1667 βαθμούς.

Την πρόκριση επίσης πήραν και οι Ρωσία Ουκρανία Ισπανία Ιταλία Γαλλία Ελβετία Ολλανδία Ελβετία και Αυστρία