Η συγγνώμη του Προέδρου της Βουλής στους μαθητές των Σερρών για το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη στη Βουλή

Η συγγνώμη του Προέδρου της Βουλής στους μαθητές των Σερρών για το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη στη Βουλή

Απίστευτες αθλιότητες και αδιανόητες ύβρεις από το σύνολο των Χρυσαυγιτών. Αποβλήθηκε από την αίθουσα. Η ΝΔ ζητά την αποβολή του συνόλου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής καθώς χειροδίκησε μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκο Δένδια κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τη συμφωνία κυβέρνησης- δανειστών.

 

Στο εμφανώς προμελετημένο χρυσαυγίτικο επεισόδιο πήραν μέρος σειρά βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι εκτόξευσαν νερά και απείλησαν τους βουλευτές με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Κασιδιάρης και να διακοπεί για λίγα λεπτά η συνεδρίαση. Ο Κασιδιάρης δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να υβρίζει στους διαδρόμους της Βουλής προφανώς περήφανος για την προμελετημένη πράξη του.

Παρεμβαίνοντας ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκης Μπαλαούρας καταδίκασε την επίθεση και ανακοίνωσε την παραπομπή του Κασιδιάρη στην επιτροπή Δεοντολογίας.

Σχολείο των Σερρών στα θεωρεία της Βουλής

Τις πρωτοφανείς σκηνές που διαδραματίστηκαν στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου έζησαν από τα θεωρεία δεκάδες μαθητές.
Δεκάδες μαθητές από το δημοτικό σχολείο Αστυπάλαιας και σχολείο των Σερρών έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας μάρτυρες του θερμού επεισοδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Οταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ο προεδρεύων Μάκης Μπαλαούρας γύρισε προς το μέρος τους και ζήτησε συγγνώμη για όσα έζησαν οι μικροί μαθητές στην επίσκεψή τους στο κοινοβούλιο.