Συλλαλητήριο των αγροτών για τις πλημμύρες στις Σέρρες

Συλλαλητήριο των αγροτών για τις πλημμύρες στις Σέρρες
φωτο απο την αερολέσχη Σερρών
φωτο απο την αερολέσχη Σερρών

Αύριο Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 10:00πμ στην Πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο των αγροτών για τις πλημμύρες στις Σέρρες και την αντιμετώπισή τους από τους φορείς. Στο συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου και οι Εμποροι των Σερρών, τους οποίους η Διοίκηση του συλλόγου τους καλεί να κλείσουν συμβολικά τα καταστήματά τους για μισή ώρα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών:

Σε έκτακτο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου αποφασίσθηκε η συμμετοχή του στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν διάφορες αγροτικές ενώσεις του Νομού και μεμονωμένοι αγρότες και κάτοικοι του Νομού που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημύρες.

Η συμμετοχή όλων των εμπόρων κρίνεται απαραίτητη διότι οι καταστροφές που υπέστη ο αγροτικός κόσμος θα « μεταφερθεί» στις αγορές του Νομού Σερρών λόγω του ότι το 75% του πληθυσμού είναι αγροτικός.

Προτείνουμε τους Σερραίους εμπόρους να ακολουθήσουν την απόφαση της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου και να κλείσουν συμβολικά τα καταστήματα τους μισή ώρα από τις 10:30πμ έως 11:00 δείχνοντας έτσι την συμπαράσταση μας στους αγρότες και κατόπιν να συμμετέχουν στην πορεία που θα ακολουθήσει από την Πλ. Ελευθερίας προς την ΠΕ Σερρών ( πρώην Νομαρχία).