Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις Σέρρες, που επιμένει στην προσπάθεια αφύπνισης των πολιτών ενάντια στα μνημόνια

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις Σέρρες, που επιμένει στην προσπάθεια αφύπνισης των πολιτών ενάντια στα μνημόνια

ΠΑΜΕ-Σέρρες-20141003_194532Η Τοπική Γραμματεία ΠΑΜΕ Σερρών διοργάνωσε την Παρασκευή 3 Οκτώβρη στις 7:00 μμ. συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε στις αρχές της εβδομάδας καλούσε σωματεία και συνδικάτα να πάρουν αποφάσεις μαζικής συμμετοχής στο Συλλαλητήριο και να εγκαταλείψουν τη στήριξη της κυβερνητικής ή της αντιπολιτευτικής πολιτικής που κινούνται μέσα στα στενά για τους εργαζόμενους πλαίσια της ΕΕ. Καλούσε τους ίδιους τους εργαζόμενους, τα απλά μέλη τους, να πιέσουν τις διοικήσεις τους στη λήψη αποφάσεων συμμετοχής και στήριξης αυτού του αγώνα που ορίζει ένα νέο ξεκίνημα για το ταξικό κίνημα. «Μια αφετηρία που θα ορίζει το τέλος της ανοχής μας ακόμα και στο μικρότερο κακό», όπως χαρακτηριστικά τόνιζε.

Τελικά αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήταν περίπου 100 σερραίοι πολίτες, με την πλειονότητά τους να ανήκουν στα γνωστά στελέχη του ΚΚΕ. Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως ο σερραίος, δεν κουνιέται από τον καναπέ του, και δεν αντιδρά, παρόλο που τα μέτρα που του φορτώθηκαν τον τελευταίο χρόνο είναι τα πλέον σκληρότερα μετά την… κατοχή!

Οι πολίτες που μαζεύτηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας, πραγματοποίησαν στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Σερρών.