Συμμετοχη αντιπροσωπίας του Δήμου Σερρών στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της σχολής ασφαλούς οδήγησης στο δημο Πετριτσιου της Βουλγαριας

OLYMPUS DIGITAL CAMERATον Δήμο Πετριτσίου Βουλγαρίας επισκέφθηκαν ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης-Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού και Διευθύνων Σύμβουλος του Αυτοκινητοδρομίου ΑΕ-OTA κ. Παναγιώτης Ε. Γρηγοριάδης και ο πρόεδρος του Αυτοκινητοδρομίου ΑΕ-OTA κ. Στράτος Δημητρίου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου, προκειμένου να παραβρεθούν στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης και του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής του έργου Promo Safe Driving το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία (Σέρρες-Πέτριτς) 2007-2013.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤέλος, ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε  στα ανταποδοτικά οφέλη, στη στενή και παραγωγική συνεργασία με τον Δήμο Πετριτσίου της γείτονος, καθώς επίσης στην προστιθέμενη αξία και στις νέες δυνατότητες που θα έχει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών από την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος.