Συμπληρώστε… την υγεία σας με φυτικές λύσεις ποιότητας!

Συμπληρώστε… την υγεία σας με φυτικές λύσεις ποιότητας!

Είναι γεγονός ότι μερικά προβλήματα υγείας εμφανίζονται συχνά ανά διαστήματα, κάνοντάς σας ευάλωτους σε διάφορες ασθένειες. Οι γυναίκες μπορεί να ταλαιπωρούνται με ήπιες ουρολοιμώξεις, πολλοί λόγω κούρασης έχουν έλλειψη από βιταμίνη C, άλλοι να χρειάζονται φυτικές ίνες ή να αντιμετωπίζουν καρδιολογικά νοσήματα.

Στις μέρες μας εκτός από φαρμακευτική αγωγή, πολλοί προτιμούν να καταπραΰνουν οποιαδήποτε συμπτωματολογία με ειδικά συμπληρώματα διατροφής, όπως τα παρακάτω που σημειώνουν αρκετές πωλήσεις.

Βιταμίνη C μη όξινη, ενισχυμένη

Μία φόρμουλα που βοηθάει στην απορρόφηση βιταμίνης C από το σώμα που δεν ερεθίζει το στομάχι και βοηθάει πολύ στην αντιοξειδωτική προστασία. Η βιταμίνη C της SYSTEMIC είναι ιδανική επιλογή σε καπνιστές που ζουν σε ένα γενικό επιβαρυμένο τοξικό περιβάλλον. Η Systemic είναι πολύ διαφορετική απ’ όλες τις C καθώς αποτελεί ένα μοναδικό μείγμα το οποίο σχεδιάστηκε για να ανακυκλώνει τη βιταμίνη c στο σώμα.

Σιρόπι κατάλληλο για το ουροποιητικό σύστημα

Η αλκαλοποίηση του ph των ούρων είναι ιδιαίτερα βοηθητική διαδικασία σε περιπτώσεις ουρολοιμώξεων. Το ALKA 5 που μπορείτε να βρείτε εδώ, έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Μειώνει τον πόνο/τσούξιμο
  • Ελαφρύνει τα συμπτώματα φλεγμονής
  • Μειώνει την επιτακτική ούρηση

Συνένζυμο Q-10

Έχετε ακούσει σίγουρα πάρα πολλά για το συνένζυμο q10. Πρόκειται για ένα σημαντικό συστατικό του μεταβολισμού ενέργειας και φαίνεται να βοηθάει πολύ τα άτομα με προβλήματα καρδιάς, μειώνει την αρτηριακή πίεση και μπορεί να μειώσει τις τιμές του σακχάρου.

Πρόκειται για ένα από τα συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να βοηθήσουν σε εκφυλιστικά νοσήματα, όπως η νόσος του Parkinson, το σύνδρομο Down, μυασθένεια gravis.

Αλόη βέρα σε κάψουλες από την HEALTH AID

Οι κάψουλες της HEALTH AID είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να περιέχουν συμπυκνωμένη αλόη, βοηθώντας το έντερο να λειτουργήσει καλύτερα, προκαλώντας αντίκτυπο και στην εξωτερική εμφάνιση. Τα κυριότερα οφέλη της είναι η αντιμετώπιση των πεπτικών διαταραχών, η βοήθεια στην κινητικότητα του εντέρου και η συνολική ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Αποκτήστε online συμπληρώματα διατροφής μόνο στο diatrofologiki.gr!