Συναντήσεις στις Σέρρες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Κρίτωνα Αρσένη

Κριτωνα Αρσενης_oΣυνάντηση με τους απολυμένους δημοσιογράφους και τεχνικούς της ΕΡΑ Σερρών, είχε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτων Αρσένης, ξεκινώντας τις επαφές και συζητήσεις του με εκπροσώπους κινημάτων και ενεργών πολιτών για τα προβλήματα που απασχολούν τον Νομό Σερρών.

Στην συνάντησή τους, η οποία μεταδόθηκε από τον σταθμό, ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτων Αρσένης, εξέφρασε την συμπαράσταση στον αγώνα των δημοσιογράφων και τεχνικών, οι οποίοι συνεχίζουν να λειτουργούν τον περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην εκπομπή σήματος και επικοινωνίας.

Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, στους δημοσιογράφους των τοπικών Μ.Μ.Ε. (εφημερίδων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών).

Με την συνάντηση εκπροσώπων κινημάτων, ενεργών πολιτών και κατοίκων που δραστηριοποιούνται στα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που απασχολούν τον Νομό Σερρών (εξόρυξη χρυσού, διαχείριση  στερεών αποβλήτων, διέλευση αγωγού ΤΑΠ, διαχείριση υδάτινων πόρων, εκποίηση της δημόσιας περιουσίας κ.α.), ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στις Σέρρες, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτων Αρσένης.

Στην συνάντηση εκφράστηκε από όλες τις πλευρές, η σημασία της ανάπτυξης των κινημάτων των ενεργών πολιτών και ο σημαντικός ρόλος που καλούνται να διαδραματίσουν στην προώθηση λύσεων στα μεγάλα ζητήματα που αναδείχτηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Συμφώνησαν στην αναγκαιότητα οριζόντιας δικτύωσης και αλληλεγγύης όλων των κινημάτων και των ενεργών πολιτών, έτσι ώστε οι πολίτες της Ελλάδας, οι λαοί της Ευρώπης, ενωμένοι να βάλουν τέλος στην υποβάθμιση της ζωής τους, να βάλουν φρένο στη συντηρητική στροφή που έχει πάρει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Να ξανακερδίσουμε τη Δημοκρατία, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης και να τελειώνουμε με την κυβέρνηση των μνημονίων και  της Τρόικας, την κυβέρνηση της λιτότητας, της ξενοφοβίας, και του ρατσισμού.

Αυτός ο Μάιος ανήκει στους λαούς! Μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε.