Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, με αντιπροσωπείες γονέων για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, με αντιπροσωπείες γονέων για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών

Μαθητές-ΛεωφορείαΑντιπροσωπεία γονέων μαθητών του Μουσικού Γυμνασίου Σερρών υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης. Οι γονείς έθεσαν στον κύριο Μωυσιάδη τον έντονο προβληματισμό τους για τις ισχύουσες και φέτος χιλιομετρικές αποστάσεις με τις οποίες αποκλείονται οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου που διαμένουν στην πόλη των Σερρών από τη μεταφορά τους από και προς το σχολείο.

Οι γονείς ζήτησαν από τον Αντιπεριφερειάρχη να μεταφέρει στο αρμόδιο Υπουργείο το αίτημα για κατάργηση των χιλιομετρικών αποστάσεων, έτσι ώστε όλοι οι μαθητές να μεταφέρονται απρόσκοπτα στις σχολικές τους μονάδες.

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Περιφέρεια δίνει έναν μεγάλο αγώνα ώστε να επιλύονται τα προβλήματα που ανακύπτουν με τη μεταφορά των μαθητών» τόνισε από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος δεσμεύτηκε να προωθήσει το αίτημα προς  το Υπουργείο ώστε να δοθεί μια οριστική λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

Επιπλέον, ο Γιάννης Μωυσιάδης είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία γονέων μαθητών από τον Ξηρότοπο που φοιτούν στο δημοτικό σχολείο Μετοχίου. Ο Γιάννης Μωυσιάδης διαβεβαίωσε τους γονείς πως η μεταφορά των μαθητών θα πραγματοποιείται κανονικά και τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθούν χωρίς προβλήματα τα μαθήματά τους.