Συναντήσεις του Π.Καμμένου με φορείς των Σερρών

Συναντήσεις του Π.Καμμένου με φορείς των Σερρών
Συναντήσεις με την διοίκηση του ΕΒΕ Σερρών
Συναντήσεις με την διοίκηση του ΕΒΕ Σερρών

Στις Σέρρες βρέθηκε την Δευτέρα 18/11 ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, όπου έχει συναντήσεις με φορείς του νομού. Στην περιοδεία τον συνοδεύει η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Περιφέρειας Σερρών με τους «Ανεξάρτητους Ελληνες» Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Πρώτος σταθμός της περιοδείας το Εργοστάσιο Ζάχαρης της ΕΒΖ στο Λευκώνα, όπου είχε συνάντηση με την διοίκηση και τους εργαζόμενους. Ο κ. Καμμένος, ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους και δήλωσε πως πρέπει να καταλογιστούν ποινικές ευθύνες για τα χρέη του εργοστασίου και ο ίδιος θα αναζητήσει να βρει τι απέγινε με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο σύλλογος των εργαζομένων το 2011 κατά της πώλησης της ΕΒΖ.

Τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Σερρών επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέραςο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, όπου και παραχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους: Δέσποινα Γιαννακίδου, Θάλεια Καμπουρίδου και Λεωνίδα Κασάπη.

Την συνέντευξη τόνισε τον δίκαιο αγώνα των απολυομένων –εργαζομένων της ΕΡΤ και ΕΡΑ Σερρών. Τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε εδώ

Στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στα Ειδικά Σχολεία  Σερρών, όπου υπήρξε ενημέρωση για τα λειτουργικά προβλήματα, τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

 

Συνάντηση με την διοίκηση του ΕΒΕ Σερρών

Στις 13.30 υπήρξε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Μέγκλα, και Μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Σερρών

Ο κ. Καμμένος, αφού έλαβε υπόμνημα σχετικά με τη διαπίστωση και καταγραφή των προβλημάτων του Νομού Σερρών,  καθώς και τα Πεδία Παρέμβασης και τις Προτάσεις – Διεκδικήσεις του Επιμελητηρίου Σερρών από το ελληνικό Δημόσιο, ενημερώθηκε σχετικά με την δυσμενή κατάσταση του Νομού Σερρών [προτελευταία θέση ως προς το κατά κεφαλήν ΑΕΠ μεταξύ των Νομών της χώρας (στοιχεία ΑΕΠ 2010)]. Ακολούθησε αναλυτικότερα η παρουσίαση των προτάσεων του Επιμελητηρίου σχετικά με την ενίσχυση της ρευστότητας, τη φορολογική διευκόλυνση και τη μείωση κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και την προσέλκυση νέων επενδύσεων μέσω της ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Ν. Σερρών.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» πραγματοποίησε επίσκεψη στην αγορά Σερρών και το μεσημέρι είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης Θεολόγο.

Η επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στις Σέρρες ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας με συναντήσεις που θα έχει στο Ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ με αγρότες, με τον Πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ  κ. Μάμμαλη, τον Πρόεδρο Φαρμακοποιών Ν. Σερρών, τους Προέδρους Καρκινοπαθών – Διαβητικών, καθώς και τα προεδρεία των συλλόγων  Πολυτέκνων, Τριτέκνων, Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης καθώς και των Μικρομολογιούχων.

Στις 19.30 παραχώρησε συνέντευξη τυπου στα ΜΜΕ.

Εναντίον της κυβέρνησης έστρεψε τα πυρά του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας. “Η κυβέρνηση… 
Σαμαρά και Βενιζέλου είναι ένα έγκλημα”, είπε ο κ. Καμμένος, τους κατηγόρησε ότι έχουν υπογράψει για την άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας πριν από τις εκλογές και κάλεσε τους βουλευτές της Ν.Δ. “να σταματήσουν να κάνουν τους ήρωες”. Επιτέθηκε και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια τον οποίο αποκάλεσε “τον μεγαλύτερο δουλέμπορο των μεταναστών”.
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Καμμένος ζήτησε να αποχωρήσει το τηλεοπτικό συνεργείο της «Δ.Τ» , λέγοντας ότι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν υπάρχει «Δημόσια Τηλεόραση», υπάρχουν η ΕΡΤ, η ΕΡΤ 3 και η ΕΡΑ. Για τη «Δ.Τ.» είπε ότι είναι «κυβερνητική τηλεόραση” και αποκάλεσε τον Παντελή Καψή “υπουργό της προπαγάνδας».