Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γ.Μωϋσιαδη με εκπροσώπους εταιρίας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ για τις αποζημιώσεις διέλευσης του αγωγού

Μωϋσιάδης-ΤΑΡ-αγωγός φυσικου αερίουΤους εκπροσώπους της εταιρίας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΤΜ ΕΕ», εργολάβου της Κοινοπραξίας του αγωγού φυσικού αερίου TAP A.G. θα συναντήσει αύριο, Τρίτη 20 Ιανουρίου 2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 π.μ. στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και θα έχει ως αντικείμενο την ενημέρωση από τους  εκπροσώπους της εταιρίας σχετικά με την πολιτική και τις τιμές αποζημιώσεων στην Ελλάδα με τη διέλευση του Αδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου.

Στην ενημερωτική συνάντηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι δήμαρχοι και εμπλεκόμενοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Σερρών, ενώ την εταιρία θα εκπροσωπήσουν οι Κατερίνα Τζωάννου, ΤΑΡ Senior LEA Advisor, Παναγιώτης Καραμόσχος, Συντονιστής έργου, Σπύρος Κουκίδης, Project Manager, Βάιος Ανθουλάκης, Γεωπόνος-Μέλος της Ομάδας Έργου και Ευτέρπη Δαμάσκου, Μηχανικός-Μέλος της Ομάδας Έργου.