Συνάντηση του Διοικητη Νοσοκομείου Σερρών Γ. Ευσταθιάδη με την Υφυπουργό Υγείας για τη μετεγκατάσταση της Ψυχιατρικής Κλινικής

Συνάντηση του Διοικητη Νοσοκομείου Σερρών Γ. Ευσταθιάδη με την Υφυπουργό Υγείας για  τη μετεγκατάσταση της Ψυχιατρικής Κλινικής

Ευσταθιάδης-ΠαπακώσταΗ Υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, πραγματοποίησε σήμερα, συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Υγείας, με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Γρηγόριο Ευσταθιάδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της Ψυχιατρικής Κλινικής, καθώς εντός των επομένων ημερών, δρομολογούνται οι απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις, προκειμένου να μετεγκατασταθεί, από το παλαιό νοσοκομείο Σερρών στο νέο, όπως είχε δοθεί η σχετική κατεύθυνση από την Υφυπουργό, σε προηγούμενη συνάντησή τους.

Η Υφυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή της και σημείωσε ότι το Υπουργείο, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση, είναι επισπεύδον, προκειμένου να τηρηθεί από τα Γενικά Νοσοκομεία, αυστηρά, η δια της εγκυκλίου (αριθμ. πρωτ. Υ5α/Γ.Π./οικ.69556) δοθείσα οδηγία για την προστασία των δικαιωμάτων των ψυχικώς πασχόντων.