Συνεχίζεται η λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου του δήμου Σερρών με την βοήθεια του φαρμακευτικού συλλόγου

Συνεχίζεται η λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου του δήμου Σερρών με την βοήθεια του φαρμακευτικού συλλόγου

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ 2014-12-3 003Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης και ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Σερρών, την Τετάρτη 3-12-2014, με θέμα την συνέχιση της λειτουργίας του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Σερρών.

Με πρωτοβουλία του φαρμακευτικού συλλόγου σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών το κοινωνικό φαρμακείο θα συνεχίσει την λειτουργία του και θα εξυπηρετεί τους ωφελουμένους του σε καθημερινή βάση και ώρες από 13.00 έως 15.00 στη διεύθυνση Δ. Σπυρίδη 13-Σέρρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι το κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Σερρών αποτελούσε μέρος του προγράμματος κατά της φτώχειας, το οποίο εξασφάλισε ο Δήμος Σερρών προκειμένου να ανακουφιστούν ανήμποροι συμπολίτες μας.

Το κοινωνικό φαρμακείο έχει να επιδείξει ένα σπουδαίο έργο μέχρι σήμερα. Η διανομή φαρμάκων από το κοινωνικό φαρμακείο δεν περιορίζεται μόνο σε πολίτες του Δήμου Σερρών. Το κοινωνικό φαρμακείο διαθέτει φάρμακα σε διάφορους φορείς όπως Γηροκομείο Σερρών και Σιδηροκάστρου, φυλακές Νιγρίτας, ΚΑΑΜΕΑ Σερρών και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Αρχιεπισκοπή Αθηνών, Κοινωνική Εταιρεία Θεσσαλονίκης, γιατροί του κόσμου κ.α.

Ο Δήμαρχος Σερρών ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου, για το έντονο ενδιαφέρον και τη συνεχή προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες πολιτών, τονίζοντας ότι στις δύσκολος στιγμές που βιώνει η κοινωνία μας, τέτοιες προσπάθειες είναι σημαντικές γιατί απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο και πρέπει να βρούνε μιμητές.