Συνεχίζεται το μπαραζ των αστυνομικών ελέγχων στις Σέρρες

αστυνομία-ανδρας-γυναίκαΑστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε για πολλοστή φορά, από την Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών, η οποία σχεδόν από τις αρχές του Καλοκαιριού κάθε εβδομάδα και ειδικά τα Σαββατοκύριακα, εξαπολύει μπαράζ ελέγχων. Ετσι, από τις απογευματινές ώρες της 07.09.2014 έως πρώτες πρωινές της 08.09.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών

Ελέγχθηκαν συνολικά 492 άτομα, 405 οχήματα, καθώς και 22 καταστήματα, ενώ συνελήφθησαν 2 άτομα και βεβαιώθηκαν 171 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, για την αστυνομική δράση διατέθηκαν 36 αστυνομικοί από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών και ελέγχθηκαν 492 άτομα, εκ των οποίων 403 ημεδαποί και 89 αλλοδαποί, 405 οχήματα, καθώς και 22 καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 11 άτομα, εκ των οποίων 6 ημεδαποί και 5 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 2 άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 171 παραβάσεις, ως ακολούθως:

  • 152 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ.,
  • 1 παράβαση της Υγειονομικής Νομοθεσίας,
  • 4 παραβάσεις για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος και
  • 14 παραβάσεις για λοιπά αδικήματα.

Ανάλογες δράσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται και στο μέλλον.