Συνεχίζουν τις νίκες οι νέοι του Εθνικού Γαζώρου

Γάζωρος_νέοι 2013-01-27-244Συνεχίζει τις νίκες του στο  πρωτάθλημα της Football League Νέων, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, επικρατώντας της ομάδας Νέων της ΚΑΒΑΛΑΣ με 2-1, με γκολ του Μεντή στο 25΄ και του Βουλγαρίδη στο 80΄ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Καβάλα μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου λίγο πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Οι Νέοι του Αλέξη Γκράτσιου είχαν την υπεροχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα παιχνίδι από το οποίο δεν έλειψε ο ρυθμός, η δύναμη και οι πολλές ευκαιρίες από την πλευρά του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΑΖΩΡΟΥ για να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα τέρματα του.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ άνοιξε το σκορ στο 25΄ μετά από ωραία ενέργεια του Διαμαντή ο οποίος τροφοδότησε τον Μεντή και έγραψε το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 58΄ ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι μετά από χέρι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση του, ανέλαβε ο Μεταλλίδης όμως ο τερματοφύλακας της ΚΑΒΑΛΑΣ απέκρουσε.

Η ανατροπή του Βουλγαρίδη στο 78΄ από τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, όταν βρέθηκε μπροστά από το τέρμα, άφησε την Καβάλα με 10 παίκτες, μετά την υπόδειξη της κόκκινης κάρτας στον Τιγγιρίδη, και έφερε πάλι παίκτη του Εθνικού Γαζώρου στο σημείο του πέναλτι. Την εύστοχη εκτέλεση του, ανέλαβε ο Βουλγαρίδης και έκανε το 2-0. Στο 83΄ ο διαιτητής έδειξε την δεύτερη κίτρινη στο Παπαδόπουλος Στ., γιατί η μπάλα βρήκε στο χέρι του, αφήνοντας και τον ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ με 10 παίκτες.

Με την λήξη της  κανονικής διάρκειας του αγώνα  η ΚΑΒΑΛΑ μείωσε σε 2-1 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου.

Κ20 ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: ( Αλέξης Γκράτσιος) Πολυχρονίδης, Τσίτος (11΄ Παπαδόπουλος Σταύρος), Κωφοκώτσιος, Πουρλίδαλης, Νέδος, Μεταλλίδης, Βουλγαρίδης, Καζακίδης (73΄ Θεοχάρους), Μεντής, Παπαβασιλείου, Διαμαντής (84΄ Τσοχανταρίδης)