Συνελήφθη 23χρονος για κλοπή 8.000€ από 68χρονο … που δήλωνε άστεγος!!!

Απίστευτη ιστορία αποκαλύφτηκε ύστερα από κλοπή στο νοσοκομείο Σερρών

Συνελήφθη 23χρονος για κλοπή 8.000€ από 68χρονο … που δήλωνε άστεγος!!!

Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 68χρονο που έλεγε ότι είναι… άστεγος αποκαλύφτηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”. Ο ηλικιωμένος κατήγγειλε του έκλεψαν την τσάντα ενώ κοιμόταν σε παγκάκι του νοσοκομείου Σερρών, προσθέτοντας πως η τσάντα περιείχε ποσό 8.000 ευρώ, αφήνοντας έκπληκτους τους αστυνομικούς!

Η θέρμανση

Μαζί με την εξιχνίαση της κλοπής και την επιβεβαίωση από την πλευρά των διωκτικών αρχών ότι πράγματι στην τσάντα τού… άστεγου υπήρχαν 8.000 ευρώ αποκαλύφτηκε και η ζωή του 68χρονου, ο οποίος δεν είναι άστεγος, αλλά κατέφευγε στο νοσοκομείο για να μην πληρώσει τη θέρμανση στο σπίτι του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η κλοπή καταγγέλθηκε στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου από τον 68χρονο και χθες ανακοινώθηκε από την αστυνομία η εξιχνίασή της.

Κλοπή από δύο νεαρούς

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δύο άτομα, εκ των οποίων ο ένας 23χρονος, εκμεταλλεύτηκαν ότι ο «άστεγος» κοιμόταν σε χώρο του νοσοκομείου Σερρών και του άρπαξαν την τσάντα. Το κύκλωμα τηλεόρασης του ιδρύματος κατέγραψε τις κινήσεις των δύο νεαρών και έτσι ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή. Για τους δύο νεαρούς, που κατάγονται από τις Σέρρες, εξετάζεται εάν συμμετείχαν και σε άλλες κλοπές.

Στο… μικροσκόπιο ο 68χρονος!

Η περίπτωση του 68χρονου πάντως έχει προκαλέσει και άλλες έρευνες στις διωκτικές αρχές των Σερρών. Εξετάζεται εάν ο ηλικιωμένος έχει και άλλες καταθέσεις χρημάτων, παρότι δεν έχει καταγραφεί όλα τα χρόνια της ζωής του να έχει εργαστεί, σύμφωνα τουλάχιστον με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί από την αστυνομία.

Ειδικά για το γεγονός ότι κοιμόταν στο νοσοκομείο δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό και μάλιστα ύστερα από καταγγελίες της διοίκησης του ιδρύματος είχε απομακρυνθεί από την αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει σπίτι και αυτοκίνητο. Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε πως δεν πήγαινε στο σπίτι του, που βρίσκεται σε χωριό των Σερρών, επειδή στα δημόσια ιδρύματα, όπως το νοσοκομείο, είχε δωρεάν θέρμανση.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις

πηγη: Εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ