Συνελήφθη δάσκαλος, σε χωριό των Σερρών, για ασέλγεια σε βάρος μαθητών του

Συνελήφθη δάσκαλος, σε χωριό των Σερρών, για ασέλγεια σε βάρος μαθητών του

σεξουαλική παρενόχληση-ανήλικο-σύλληψηΠροσωρινά κρατούμενος κρίθηκε 47χρονος δάσκαλος, που φέρεται ότι ασέλγησε σε επτά παιδιά σχολείου, ηλικίας επτά έως δώδεκα ετών, σε χωριό των Σερρών, που δίδασκε τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής της Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Αναστάσιος Λυμπούδης, το τελευταίο εξάμηνο του διδακτικού έτους, υπήρχαν πληροφορίες ότι ο δάσκαλος παρενοχλούσε τους ανήλικους μαθητές του σχολείου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν η μητέρα ενός εντεκάχρονου εντόπισε ύποπτες συνομιλίες του γιου της με τον δάσκαλο μέσω του Facebook.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις συνομιλίες αυτές, ζητούσε από το μαθητή να κλείσουν ραντεβού και εμφανιζόταν αρκετά πιεστικός, ώστε να θορυβήσει τη μητέρα.
Εκείνη, μετά από συζήτηση με τον γιο της, ο οποίος της αποκάλυψε τα πάντα, πήγε κατευθείαν στην αστυνομία και αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό.
Επειδή όμως η κοινωνία των Σερρών είναι μικρή, όταν έγινε γνωστό αυτό, άρχισαν να εμφανίζονται στην αστυνομία και άλλοι γονείς, καταγγέλλοντας ότι και τα δικά τους παιδιά είχαν πέσει θύματα του δασκάλου.

Ο 47χρονος δάσκαλος κλήθηκε για απολογία την προηγούμενη εβδομάδα στην Ανακρίτρια Σερρών, όπου μετά από διαφωνία που πρόεκυψε μεταξύ Εισαγγελέως και Ανακρίτριας αποφασίστηκε ο κατ’ οικόν περιορισμός του. Η υπόθεση οδηγήθηκε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Σερρώντο οποίο και αποφάσισε την προφυλάκιση του.

httpv://youtu.be/Ir7LnB3ac5k

Στις Φυλακές Τριπόλεως

Ο 47χρονος κρατούνταν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, ενώ την Τρίτη (15/7) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου του κοινοποιήθηκε η απόφαση κράτησής του στο σωφρονιστικό κατάστημα Τριπόλεως, μέχρι να οριστεί η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.