Συνελήφθη για λαθραία τσιγάρα στον Προμαχώνα και βρέθηκε να έχει όπλα, λόγχες, μέχρι… δυναμίτη και απομίμηση χειροβομβίδας!

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 4 πιστόλια, 1 περίστροφο, 1.077 φυσίγγια και 90 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθη για λαθραία τσιγάρα στον Προμαχώνα και βρέθηκε να έχει όπλα, λόγχες, μέχρι… δυναμίτη και απομίμηση χειροβομβίδας!

Συνελήφθη την Παρασκευή (21/10) το βράδυ στο 1ο χλμ.της Εθνικής Οδού Προμαχώνα – Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 56χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών, καθώς και για κατοχή λαθραίων τσιγάρων.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 56χρονος, ο οποίος εισήλθε στην Ελλάδα από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες, 150 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 20 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν φέρουν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Οπλοστάσιο το σπίτι του

22102016perioplwn1Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/10) στην οικία του συλληφθέντος σε περιοχή της Πέλλας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πιστόλια, ένα περίστροφο, 927 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 14 μαχαίρια διαφόρων ειδών και μεγεθών, μία απομίμηση χειροβομβίδας, ένας φορητός πομποδέκτης με βάση φόρτισης, δυο δίκαννα κυνηγετικά, πέντε λόγχες.

Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κομμάτια φυτίλι, ένας αυτοσχέδιος δυναμίτης, ένας κόφτης φυτιλιού, τρεις γεμιστήρες, εκ των οποίων μία πολεμικού τυφεκίου και δυο πιστολιών, 80 πυροκροτητές, τρεις φωτοβολίδες, ένα βάζο που περιέχει πυρίτιδα, δύο κροτίδες και 70 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν φέρουν την προβλεπόμενη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.