Συνελήφθη στα «πράσα» 22χρονος διαρρήκτης έξι (6) καταστημάτων στις Σέρρες, με λεία … 70 ευρώ!

Συνελήφθη στα «πράσα» 22χρονος διαρρήκτης έξι (6) καταστημάτων στις Σέρρες, με λεία … 70 ευρώ!

Η έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 6 περιπτώσεων διαρρήξεων καταστημάτων που έγιναν το ίδιο βράδυ στις Σέρρες.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αντιστάθηκε στη σύλληψη

Ειδικότερα, το Σάββατο (14-01-2017) το πρωί στην πόλη των Σερρών, περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, εντόπισαν τον 22χρονο τη στιγμή που παραβίασε κατάστημα σπάζοντας τη τζαμαρία του και στην προσπάθεια ακινητοποίησής του, αυτός προέβαλε αντίσταση απωθώντας τον ένα αστυνομικό και διέφυγε, εντοπίσθηκε όμως άμεσα και συνελήφθη.

Πρόλαβε και διέρρηξε 6 καταστήματα

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος νωρίτερα και τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας διέπραξε ακόμη 6 διαρρήξεις καταστημάτων στην πόλη των Σερρών σπάζοντας τις προσόψεις και τα παράθυρά τους.

70 ευρώ η λεία του, μεγαλύτερες οι ζημιές

Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 Ευρώ που είχε αφαιρέσει από τα παραπάνω καταστήματα, το οποίο αποδόθηκε στους παθόντες. Ο τρόπος δράσης του (σπάσιμο προσόψεων), δείχνει πως μεγαλύτερη ζημία για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων ήταν οι υλικές και η αποκατάστασή τους.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Advertisements