Συνταξιούχοι των Σερρών θα κατέβουν στην Αθήνα να διαμαρτυρηθούν-Ναύλωσαν πούλμαν

Συνταξιούχοι των Σερρών θα κατέβουν στην Αθήνα να διαμαρτυρηθούν-Ναύλωσαν πούλμαν

Σε ψήφισμα που εξέδωσε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΙΚΑ ν. ΣΕΡΡΩΝ, δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στη Πανελλαδική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια τη Πέμπτη 15/12.

Για το σκοπό αυτό έχει ναυλώσει πούλμαν, το οποίο θα αναχωρήσει τη Πέμπτη το πρωί στις 8.00 π.μ., από το Εργατικό Κέντρο. (για δηλώσεις συμμετοχής τηλ.2321021280)

 

Αναλυτικά στο ψήφισμα αναφέρεται:

Εμείς οι συνταξιούχοι, μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών που συμμετείχαμε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας στις 7/12/2016 ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών

Δηλώνουμε ότι:

Αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές οργανώσεις στην Αθήνα στις 15/12/2016 στα Προπύλαια στις 5 μμ.

Το Σωματείο θα  δρομολογήσει πούλμαν το οποίο θα αναχωρήσει στις 8 π.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Σερρών Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν στο τηλέφωνο 23210 21280.

Έχουμε την ιστορική εμπειρία ότι:

Αυτή η αντισυνταξιουχική πολιτική που μας επιβάλλει το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, Ε.Ε., πολυεθνικές, μονοπωλιακοί όμιλοι και Σ.Ε.Β. μόνο με μαζικούς αγώνες με στόχο την ανατροπή όχι μόνο αυτής της πολιτικής αλλά και τα συμφέροντα που γεννούν αυτή την πολιτική.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Την επαναφορά των συντάξεών μας όπως είχαν διαμορφωθεί όπως είχαν διαμορφωθεί όταν συνταξιοδοτηθήκαμε.
  • Την 13η και 14η σύνταξη
  • Τη άμεση έκδοση των συντάξεων
  • Όχι στις περικοπές των αναπηρικών συντάξεων και της χηρείας.
  • Δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.
  • Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων.
  • Κατάργηση όλων των αντεργατικών αντιασφαλιστικών νόμων.