Συντήρηση ανελκυστήρα ανάλογα με τη χρήση και το κτήριο – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Συντήρηση ανελκυστήρα ανάλογα με τη χρήση και το κτήριο – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Για την ασφαλή συντήρηση του ασανσέρ σας, πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και ενημερωμένοι. Η ειδική ομάδα από τους μηχανικούς θα έρθει στον χώρο σας κατόπιν ραντεβού και θα πραγματοποιήσει όλες τις εργασίες που χρειάζεται για την συντήρηση του ασανσέρ σας.

Τι περιλαμβάνει λοιπόν ο κάθε έλεγχος; Ακολουθήστε βασικές συμβουλές για τη χρήση του ασανσέρ σας.

Κάθε στάνταρ συντήρηση ανελκυστήρα περιλαμβάνει έλεγχο όλων των εξαρτημάτων για να διαπιστωθεί ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Ακόμα κι αν η συντήρηση ασανσέρ πρέπει να γίνεται συχνότερα, οι μηχανικοί ελέγχουν συχνότερα όλα τα μηχανικά μέρη, για την ασφάλεια των επιβατών.

Η συντήρηση από ένα απλό ασανσέρ πολυκατοικίας μέχρι εγκαταστάσεις σε αεροδρόμια, μετρό και πολυκαταστήματα είναι διαφορετική και προϋποθέτει πάντα εμπειρία και γνώση επιδιόρθωσης βασικών και πιο περίπλοκων βλαβών των ανελκυστήρων.

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς από μόνοι σας για τη λειτουργικότητα του ανελκυστήρα σας;

  • Χρησιμοποιείτε πάντα νόμιμο και ασφαλές συνεργείο για τη λειτουργία του ανελκυστήρα
  • Ειδοποιήστε αμέσως τον συντηρητή αν παρατηρήσετε κάποια δυσλειτουργία
  • Ελέγξτε ότι η συντήρηση πραγματοποιείται εντός χρονοδιαγράμματος και όπως πρέπει (ανά 45 ημέρες, 1 μήνα κ.τ.λ.)
  • Ζητήστε και ελέγξτε αν όλα τα μέρη του ανελκυστήρα σας έχουν τοποθετημένες τις κατάλληλες σημάνσεις και πιστοποιήσεις, όσον αφορά την προέλευση και την ποιότητα.

Γνωρίστε την Thivaioslift!

Οι ειδικοί μηχανικοί και τεχνικοί της Thivaioslift σας προτείνουν ποιος ανελκυστήρας είναι ο καλύτερος για τον χώρο σας.

Αρχικά πραγματοποιείται η μελέτη, η οποία στοχεύει στην εύρεση της καλύτερης λύσης ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε θέσει εξαρχής.

Η οικονομική πρόταση είναι έτοιμη σχεδόν αμέσως για να την μελετήσετε και να καταλήξετε. Για οποιοδήποτε ασανσέρ ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε με τους ειδικούς της Thivaioslift. Άμεση εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές, τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και επαγγελματισμός! Μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας πατώντας εδώ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.