Συντηρήστε τα τρόφιμά σας σε καταψύκτες εξαιρετικής ποιότητας

Συντηρήστε τα τρόφιμά σας σε καταψύκτες εξαιρετικής ποιότητας

Για να ξεκινήσετε ένα κατάστημα εστίασης είναι απαραίτητο να έχετε καταλήξει στον κατάλληλο εξοπλισμό. Η συντήρηση των προϊόντων σας δεν μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο, εκτός από επαγγελματικά ψυγεία και καταψύκτες.

Οι καταψύκτες είναι λοιπόν ένα απαραίτητο προϊόν, που απαιτεί μεγάλη έρευνα αγοράς, αλλά από την άλλη προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε κάθε επιχείρηση.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που πρέπει να έχουν υπόψιν τους όλοι για την καλύτερη διαχείριση. Οι καταψύκτες μπαούλα με ενεργειακή κλάση Α+ προσφέρουν πολύ μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα καταστήματα.

Εν γένει τα πλεονεκτήματα είναι πολλά. Οι περισσότεροι καταψύκτες λειτουργούν με οικολογικά υγρά, χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον και με χαμηλότερη στάθμη θορύβου. Τα πιο εξελιγμένα μοντέλα, όπως αυτά που θα βρείτε στο Stock House Center λειτουργούν με αυτονομία.

Επιπλέον, οι συνθήκες θερμοκρασίας που υπάρχουν στο εξωτερικό περιβάλλον είναι πολύ σημαντικές παράμετροι, που παίζουν ρόλο στην αποδοτική λειτουργία. Οι καταψύκτες είναι ανοξείδωτες (inox) κατασκευές και γι’ αυτό μένουν ανεπηρέαστοι από τις φθορές, επιδεικνύοντας μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Από πού θα αγοράσετε τις inox κατασκευές που χρειάζεστε για όλο το σπίτι;

Το Stock House Center είναι ένα από τα πιο παλιά καταστήματα στο οποίο μπορείτε να βρείτε μία τεράστια γκάμα από καταψύκτες που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας.

Εκτός από καταψύκτες θα βρείτε ερμάρια, θερμοερμάρια, λάντζες, ραφιέρες, καρότσια μεταφοράς και φούσκες.

Πλεονεκτήματα του να ψωνίζεις από Stock House Center

  • Εγγύηση ποιότητας για κάθε αγορά
  • Το ειδικό προσωπικό σας καθοδηγεί για να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα που ταιριάζουν στον χώρο σας
  • Χαμηλές τιμές σε εξοπλισμό μαζικής εστίασης
  • Μπορείτε να βρείτε εκτός από καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες