ΣΥΡΙΖΑ-Αφροδίτη Σταμπουλή: Ευχαριστώ τους πολίτες των Σερρών για τη ψήφο τους – η ευθύνη είναι μεγαλύτερη

ΣΥΡΙΖΑ-Αφροδίτη Σταμπουλή: Ευχαριστώ τους πολίτες των Σερρών για τη ψήφο τους – η ευθύνη είναι μεγαλύτερη

Δήλωση σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών στη Π.Ε. Σερρών έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή. Στη δήλωσή της αναφέρει:

Ο ελληνικός λαός ανέδειξε στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, δίνοντάς του σαφή εντολή να συνεχίσει να διεκδικεί απέναντι στους δανειστές τα δικαιώματα των στρωμάτων που πλήττονται από την πολιτική των τελευταίων πέντε χρόνων. Εξίσου σαφή εντολή έδωσε ο ελληνικός λαός να παραμείνει το παλιό πολιτικό προσωπικό στην αντιπολίτευση ώστε να αντιμετωπιστεί η διαφθορά και η διαπλοκή με την οποία πανθομολογούμενα αυτό συνδέεται.

Ευχαριστώ τους πολίτες και τις πολίτισσες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, που παρά τις αντίξοες συνθήκες αύξησαν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζοντας μία –δυστυχώς όχι και δεύτερη- βουλευτική έδρα. Η ευθύνη απέναντι στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για άλλη μια φορά είναι μεγαλύτερη από ποτέ και η προσπάθεια για την τήρηση των δεσμεύσεών μας συνεχίζεται χωρίς διακοπή, όμως η συμμετοχή τους είναι αυτή που θα αποτελέσει εγγύηση για την επίτευξη κάθε στόχου.

Αφροδίτη Σταμπουλή, βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Σερρών