ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης τα Κέντρα Υγείας στην περιοχής Σιντικής!

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης τα Κέντρα Υγείας στην περιοχής Σιντικής!

Ροδόπολη-Κέντρο ΥγείαςΜε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών επισημαίνει την διάλυση του συστήματος Υγείας και στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, με αποκορύφωμα όπως τονίνει στην ανακοίνωσή του την έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης στα Κέντρα Υγείας της περιοχής Σιντικής!
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Τα αποτελέσματα από τη διαλυτική για το σύστημα δημόσιας υγείας πολιτική της συγκυβέρνησης (διάλυση με στόχο την ιδιωτικοποίησή του) γίνονται κάθε μέρα και πιο ορατά με οδυνηρό τρόπο, τόσο για τους συμπολίτες μας που χρειάζονται τις υπηρεσίες υγείας όσο και για τους/τις εργαζόμενους/ες στις δημόσιες δομές υγείας –όσες έχουν απομείνει- που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα, λόγω ελλείψεων φαρμακευτικού υλικού, αναλώσιμων, μη κάλυψης λειτουργικών εξόδων, θέρμανσης κ.ά.
Αυτές τις μέρες τα Κέντρα Υγείας περιοχής Σιντικής αλλά και όλου του νομού έχουν μείνει χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ το απαραίτητο φαρμακευτικό/υγειονομικό υλικό/αναλώσιμα αρκούν για λίγες ακόμη μέρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών γίνεται καθημερινά αποδέκτης έντονων και οργισμένων διαμαρτυριών κατοίκων του νομού για το ζήτημα αυτό, καθώς επίσης και των φωνών απόγνωσης των εργαζόμενων σε αυτά, οι οποίοι έρχονται σε άμεση καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας.
Η πολιτική του νεοφιλελευθερισμού, που με θρησκευτικό ζήλο εφαρμόζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τελειώνει στις 25 του Γενάρη. Η αίσθηση της μεγάλης ανατροπής είναι διάχυτη παντού. Η ελπίδα έρχεται. Να πάρουμε την τύχη και το μέλλον στα χέρια μας.