ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Ευχαριστήρια επιστολή προς τους πολίτες, ραντεβού στους αγώνες που έρχονται

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Ευχαριστήρια επιστολή προς τους πολίτες, ραντεβού στους αγώνες που έρχονται

ΣΥΡΙΖΑΟ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, κάνοντας μια αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή προς τους σερραίους πολίτες, δίνοντας υπόσχεση συνεχούς επαφής με όλες τις παραγωγικές ομάδες για την διατύπωση προτάσεων που θα στοχεύουν στην επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας σε τοπικό επίπεδο.
Αναλυτικά στην ευχαριστήρια επιστολή αναφέρεται:

Ο εκλογικός αγώνας τελείωσε, ο αγώνας για την υλοποίηση των δεσμεύσεών μας έχει ήδη ξεκινήσει. Οφείλουμε να μεγάλο «ευχαριστώ» στην κοινωνία των Σερρών, σε όλους τους πολίτες που εμπιστεύθηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τις προγραμματικές του δεσμεύσεις για έξοδο από την κρίση και αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και της αισιοδοξίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ εκείνους κι εκείνες που νίκησαν τον φόβο κι με την ψήφο τους έδωσαν μι ευκαιρία στην κοινωνία μας να ζήσει διαφορετικά.
Η επόμενη μέρα, σηματοδοτεί την έναρξη μιας προσπάθειας που θα έχει ως τελικό σκοπό την αποκατάσταση των αδικιών, την επαναφορά δίκαιων κεκτημένων, την θωράκιση των θεσμών και την διαχείριση και επίλυση προβλημάτων-προϊόντων της πολύχρονης οικονομικής κρίσης.

Γνωρίζετε όλοι και όλες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα Κυβερνήσει με αυταρχισμό και μέσα σε κλειστά γραφεία, όπως έπραξαν όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα. Οι προγραμματικές μας προτάσεις για τους παραγωγικούς τομέις, καθώς και το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα για την περιοχή μας, αποτελούν καρπό των διαβουλεύσεων και επαφών μας με τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Συνεχίζουμε, δρομολογώντας την άμεση επαφή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε Σερρών, με όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές ομάδες, προκειμένου να δρομολογηθούν προτάσεις που θα στοχεύουν με σαφήνεια στον αναπτυξιακό σχεδιασμό και στην επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας σε τοπικό επίπεδο.
Δέσμευση όλων μας, ο διαρκής αγώνας, για ένα καλύτερο αύριο.

Με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια, σοβαρότητα, αξιοκρατία και ουσιαστικό διάλογο με όλη την κοινωνία.

Η διαχείριση των προβλημάτων που προέκυψαν από την οικονομική κρίση και η επίλυσή τους, η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με κύρια στόχευση την αναδιοργάνωση του πρωτογενούς τομέα και η θωράκιση της χώρας με παρεμβάσεις που προάγουν τους θεσμούς και βαθαίνουν την δημοκρατία, είναι οι άξονες που οι οργανωμένες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη και στελέχη, έχουν να διαχειριστούν ως άμεσες προτεραιότητες.
Ο αγώνας μας σήμερα, είναι αγώνας με την κοινωνία για την κοινωνία. Με τον άνθρωπο για τον άνθρωπο. Δέσμευσή μας είναι η συνέχιση των αγώνων, για μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο, δημοκρατική, πιο ανθρώπινη.

Γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε.Σερρών