Τα Χριστούγεννα της ΚΕΔΗΣ με «Πολιτεία των ευχών» και… Ταμείο Αλληλεγγύης

Από 6 / 12 / ΄13   -   6 / 1 / ΄14 στο Πάρκο του Θερινού Θεάτρου του Δήμου Σερρών
Από 6 / 12 / ΄13 – 6 / 1 / ΄14 στο Πάρκο του Θερινού Θεάτρου του Δήμου Σερρών

Η Κ.Ε.ΔΗ. Σερρών με συνέντευξη τύπου που έδωσε την Τρίτη ο Πρόεδρός της κ.Γ.Δήμου ανακοίνωσε ό,τι διοργανώνει  τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της, για πρώτη φορά εφέτος, στο Πάρκο του Θερινού Θεάτρου του Δήμου από 6 / 12 / ΄13   έως  6 / 1 / ΄14.

Βασικός στόχος της επιχείρησης  για την εφετινή χρονιά είναι να παρέχει σ’ όλους – και κυρίως τους μικρούς – σερραίους, χαρά, διασκέδαση και δώρα!!

Έτσι θα στηθεί «Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» όπου οι μικροί Σερραίοι θα μπορούν να στείλουν την ευχή τους στον Άγιο Βασίλη κι’ αυτός με τη σειρά του να τις ικανοποιήσει όλες!

Για την επίτευξη του στόχου αυτού  θα δημιουργηθεί Ταμείο Αλληλεγγύης, όπου ο κάθε Σερραίος θα μπορεί να δώσει ότι ευαρεστείται. Θα μπορεί επίσης να φέρει το βιβλίο που του περισσεύει ώστε να εμπλουτιστεί η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη. Ή να φέρει τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σερρών ή και ακόμη μεταχειρισμένα παιχνίδια που θα διανεμηθούν σε μικρά σερραιόπουλα που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Στην Πολιτεία των Ευχών θα έχουν  καθημερινή παρουσία με διάφορες δράσεις τα ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ και το Εικαστικό Εργαστήρι «ΑΡΤΙΟ» της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., πολλοί κοινωνικοί φορείς  αλλά και επιχειρηματίες του Δήμου μας.

Ακόμη, καθημερινά θα λειτουργούν στο χώρο που, θα είναι διακοσμημένος χριστουγεννιάτικα,  παγοδρόμιο, καρουζέλ, τρενάκι που θα φέρνει τους επισκέπτες στην Πολιτεία, τεράστια φουσκωτά παιχνίδια για τη διασκέδαση όλων των μικρών και μεγάλων επισκεπτών μας, κλόουν, ξυλοπόδαροι, και σώου για τα παιδιά.

Τέλος θα υπάρχει καθημερινό βραδινό πρόγραμμα με νεανικά μουσικά συγκροτήματα, παραδοσιακά και άλλα χορευτικά σχήματα και διάφορα χάπενιγκς (π.χ. καραγκιόζης, κουκλοθέατρο).