Τα εύσημα στο ΤΕΙ Σερρών για το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα (φωτορεπορταζ)

Τα εύσημα στο ΤΕΙ Σερρών για το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα (φωτορεπορταζ)

Περίπου 260 φοιτητές και 40 συνοδοί φιλοξενήθηκαν στις Σέρρες και αγωνίστηκαν την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 σε τέσσερα αθλήματα,  στην επιτραπέζια αντισφαίριση, στο σκάκι, στη  σκοποβολή και στον κλασικό αθλητισμό. 

Η τελετή λήξης των αγώνων πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών παρουσία της υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κυρίας Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Ευχαριστίες της ΥΜΑΘ

Η ΥΜΑΘ στο χαιρετισμό της ευχαρίστησε το Υπουργείο Παιδείας που αποφάσισε να διεξαχθούν οι αγώνες στις Σέρρες  και τους φοιτητές που πήραν μέρος στη διοργάνωση κι έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθούν την πόλη των Σερρών ενώ τόνισε ότι το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης έκανε το αυτονόητο να υποστηρίξει το φοιτητικό πρωτάθλημα αναγνωρίζοντας το όραμα της ομάδας του κ. Χαράλαμπου Οικονόμου ενώ υπογράμμισε και τη σημαντική συμβολή του Νίκου Κουφοτόλη που έκανε το σχεδιασμό της διοργάνωσης.

Ικανοποίηση για τη διοργάνωση

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χαράλαμπος Οικονόμου μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών είπε

«όλοι όσοι συμμετείχαν έμειναν πάρα πολύ ευχαριστημένοι και από το κομμάτι της διοργάνωσης και από το κομμάτι της φιλοξενίας. Πιστεύω ως ίδρυμα και ως πόλη πήγαμε πάρα πολύ καλά και αυτό μας δημιουργεί και ικανοποίηση αλλά μας γεμίζει και ευθύνες για τις επόμενες διοργανώσεις που θα αναλάβουμε».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ρεκόρ συμμετοχών

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι στους αγώνες σημειώθηκε  ρεκόρ συμμετοχής αφού από τα 27 ιδρύματα πήραν μέρος στη διοργάνωση τα 23. Μάλιστα κάποια ιδρύματα συμμετείχαν για πρώτη φορά όπως το ΤΕΙ Καλαμάτας.

Στόχος του ΤΕΙ η επόμενη Πανεπιστημιάδα με 12 αθλήματα

Ο κ. Οικονόμου μίλησε για την προσπάθεια που θα κάνει το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας να διεκδικήσει την Πανεπιστημιάδα « Εμείς διαλέξαμε φέτος τα τέσσερα αγωνίσματα για να αποκτήσουμε την τεχνογνωσία έτσι ώστε το 2018 που θα γίνει η Πανεπιστημιάδα να την διεκδικήσουμε κάτι που σημαίνει ότι θα φιλοξενήσουμε 600 αθλητές με 12 αθλήματα».

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  με απόφαση της ΕΑΤΕ (Επιτροπή Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης) τιμήθηκαν για την προσφορά τους  η κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και η κυρία Αικατερίνη Περιστέρη, π. προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ν. Σερρών.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ο φακός του anexartitos.gr βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και κάλυψε φωτογραφικά τους αγώνες στίβου

Στη σελίδα μας στο facebook μπορείτε να δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ (375 φώτος) από τα αγωνίσματα του στίβου.

Πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα-Στίβος-Σέρρες-2017

Posted by Ανεξάρτητος on Friday, June 2, 2017