Τα «λιοντάρια» θέλουν τους βαθμούς της νίκης κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα

Πανσερραϊκός Γ' Εθνική 2013-2014
Πανσερραϊκός Γ’ Εθνική 2013-2014

Με το Σάκη Αναστασιάδη να μην υπολογίζει μόνο στο Δαμιανό Τριανταφύλλου και τον Καψάλη, οι οποίοι είναι τραυματίες, τα “λιοντάρια” θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες και να τις «τριτώσουν» κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο κόσμος κοντά στην ομάδα

Παρουσία 100 περίπου φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ πριν το κρίσμο ματς της Κυριακής κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στις 4μμ.

Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης, οι γυναίκες και τα παιδιά θα παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση, σε μια κίνηση προσέλκυσης περισσότερων φιλάθλων. Τέλος, ένα από τα “πλεονεκτήματα” των Σερραίων είναι και η πολύ θετική παράδοση που έχουν στα παιχνίδια τους απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Οι διαιτητές του αγώνα

Ο Χαράλαμπος Σελεμίδης της ΕΠΣ Πέλλας θα είναι ο διατητής που θα σφυρίξει τον αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 4:00 μμ, απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα. Βοηθούς θα έχει τους Γιώργο Κεσισόγλου και Μαρία Κουπαράνη επίσης της ΕΠΣ Πέλλας, ενώ παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντάρας από την Καβάλα.

Το αντίπαλο στρατόπεδο
Ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία του Αγροτικού, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να ανακοινώνει την αποστολή μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης. Η ομάδα του δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό «Μετρόπολις» αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα και ζητάει συγκέντρωση από τους παίκτες του, για να μπορέσουν να φύγουν για τρίτη φορά με θετικό αποτέλεσμα, στην πρώτη «έξοδο» μακριά από τον Εύοσμο. 

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, με καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση ώστε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης” τόνισε, ενώ στο ερώτημα για το αν θα ήταν θετικό αποτέλεσμα και η ισοπαλία, απάντησε: “Εμείς στοχεύουμε στους τρεις βαθμούς”. Ο Αγροτικός θα έχει και την υποστήριξη των φίλων του που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στις Σέρρες.