«Τα μυστικά των άλλων». Με επιτυχία η παρουσίαση βιβλίου του Ιάκωβου Μαρτίδη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών

«Τα μυστικά των άλλων». Με επιτυχία η παρουσίαση βιβλίου του Ιάκωβου Μαρτίδη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών

SONY DSCΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, η παρουσίαση του νέου βιβλίου  του ψυχιάτρου – ψυχοθεραπευτή κ. Ιάκωβου Μαρτίδη «Τα μυστικά των άλλων». Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, τις εκδόσεις Αρμός και το βιβλιοπωλείο Σχολαρχείο.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που φέρνει στην επιφάνεια προσωπικά μυστικά του καθενός μέσα από ιστορίες των άλλων. Δίνει τρόπους και λύσεις πως να εξελίξει κανείς τη σχέση μέσα στον γάμο,. να ανακαλύψει και να αποκαλύψει τον αληθινό του εαυτό, να συμφιλιωθεί με τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού του, να αποδεχθεί τον άλλον όπως είναι. Είναι σημαντικό να μάθει να ερμηνεύει ευέλικτα και έντιμα την πραγματικότητα, ώστε η χαρά και η ευτυχία να είναι συνειδητή επιλογή και στάση ζωής.

 SONY DSCΤην πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση προλόγισε η κ. Χριστίνα Λογαρνέ, ενώ για το βιβλίο μίλησαν ο ψυχίατρος κ. Μιχάλης Σωτηρίου, ο ψυχολόγος κ. Κυριάκος Ασίκογλου και ο ίδιος ο συγγραφέας κ. Ιάκωβος Μαρτίδης.