Τα προβλήματα των Σερραίων Εμπόρων στον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη

Τα προβλήματα των Σερραίων Εμπόρων στον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:30 θα υποδεχθεί στα γραφεί του Συλλόγου τον πρώην Υπουργό και νυν  Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Η επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη είναι στα πλαίσια της προεκλογικής καμπάνιας για την προεδρεία της Ν.Δ .

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών εκμεταλλευόμενη αυτή την συγκυρία θα ενημερώσει τον κ. Γεωργιάδη για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Σερραίους εμπόρους, την λειτουργία των Σερραϊκών αγορών όπως επίσης και για το παραεμπόριο που ανθίζει στην πύλη εισόδου από τις γειτονικές χώρες.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Μπαλίτης:

«Ο  κ Γεωργιάδης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είναι από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του πολιτικού φορέα και Βουλευτής επί σειρά ετών από τον οποίο θα ζητήσουμε λύσεις και συμπαράσταση στα νέα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους όπως με την υποχρεωτική πιστωτική κάρτα από όλα τα καταστήματα μας με τον κίνδυνο τα χρήματα να πηγαίνουν αυτομάτως σε οφειλές του επιχειρηματία».