Τα ΤΕΦΑΑ Σερρών στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ

ΤΕΦΑΑ-ΣΕΓΑΣΧρήσιμη και εποικοδομητική επίσκεψη στα ΤΕΦΑΑ των Σερρών πραγματοποίησαν την Πέμπτη (3/7) μέλη της εθνικής ομάδας, που βρίσκεται στην πόλη με αφορμή το προπονητικό καμπ, το οποίο είναι σε εξέλιξη, αλλά και το βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, το οποίο θα γίνει το Σαββατοκύριακο.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Παναγιώτης Δημάκος και Σάββας Νικολαίδης, ο εθνικός προπονητής της κατηγορίας Ε/Ν Γιάννης Κουσιώρας και οι προπονητές Θωμάς Κυριαζής και Παύλος Σκορδίλης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο εργομετρικό κέντρο του Πανεπιστημίου, να ενημερωθούν από τους πανεπιστημιακούς για την διαδικασία των μετρήσεων και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει το κέντρο.

Η πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Χριστίνα Ευαγγελίδου δεσμεύθηκε για μελλοντική συνεργασία του Πανεπιστημίου και της ομοσπονδίας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην χρήση των εργομετρικών κέντρων από τα μέλη της εθνικής ομάδας. Οι διευθυντές των εργομετρικών κέντρων Φωτεινή Αραμπατζή, Γιάννης Γκίσης και Ανδρέας Ζαφειρίδης ανέλαβαν να κάνουν την επιστημονική ανάλυση στους τεχνικούς της ομοσπονδίας.

Εφηβοι-Νεανιδες-Στίβος-αντιπεριφεριάρχηςΕπίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Ι.Μωϋσιάδη, πραγματοποίησαν την Τετάρτη τα μέλη της Εθνικής ομάδας Εφήβων/Νεανίδων που θα αγωνιστούν στους Βαλκανικούς Αγώνες το Σαββατοκύριακο (5-6 Ιουλίου 2014)

πηγη:ΣΕΓΑΣ